15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η 2η γενιά του Microsoft Surface RT tablet θα βασίζεται σε Nvidia SoC

    Η Microsoft εργάζεται αυτή την περίοδο πάνω στην δεύτερη γενιά των συσκευών Surface. Λέγεται ότι η επόμενη έκδοση του Surface Pro είναι πιθανότερο να κυκλοφορήσει με επεξεργαστή Intel Core 4ης γενιάς χαμηλής κατανάλωσης (Haswell) κάτι που θεωρούμε φυσιολογικό ωστόσο ποια είναι τα σχέδια της εταιρείας για την έκδοση RT; Την απάντηση έδωσε πρόσφατα ο CEO της Nvidia, Jen-Hsun Huang, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο εσωτερικό του Surface RT θα βρούμε το Tegra SoC (System-On-Chip) της Nvidia.

    Μιλώντας στο C|Net, ο κ. Huang επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του εργάζεται σκληρά πάνω στην 2η έκδοση του Surface RT tablet της Microsoft. Μεταξύ άλλων, ο κ. Huag εξέφρασε και την άποψη του, σχετικά με τους λόγους που η πρώτη έκδοση του Surface RT δεν σημείωσε τις αναμενόμενες πωλήσεις, και αυτή είναι η απουσία του Microsoft Office. “Είναι μία killer εφαρμογή για τα Windows. Τώρα εργαζόμαστε σκληρά για να την κάνουμε να λειτουργήσει αψεγάδιαστα μαζί με την Microsoft στα Windows 8 με υποστηρίξη για ARM chips” είπε. Οπότε, και η επόμενη γενιά του Surface RT θα κυκλοφορήσει με Nvidia SoC – λογικά Tegra 4 – στο εσωτερικό.

    Surface-Red-Cover

    Αν η Microsoft σχεδιάζει την κυκλοφορία και άλλων Surface tablets, με διαγώνιο οθόνης 7 ή 8 ιντσών, παρόλο που έχουμε διαβάσει σχετικές φήμες, είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται. Αν πάντως υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο, τότε η λύση του Qualcomm Snapdragon 800 SoC με το ενσωματωμένο LTE modem είναι ιδανική θα λέγαμε…

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles