18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Microsoft: Συμπλήρωσε 15 χρόνια ενεργής παρουσίας στην Κύπρο

    Microsoft 75-LR

    Τα 15 χρόνια ενεργής παρουσίας στην κυπριακή αγορά γιορτάζει φέτος η Microsoft. Η αρχή έγινε το 2002, όταν η Microsoft ίδρυσε το πρώτο της γραφείο στην Κύπρο, συνεχίζοντας το όραμα των ‘πατέρων’ της. Να ενδυναμώσει δηλαδή τον κάθε άνθρωπο, την κάθε εταιρεία και οργανισμό να συνειδητοποιήσουν το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων τους για να επιτύχουν περισσότερα, μέσω της τεχνολογίας.

    Από τότε, η Microsoft Κύπρου, κατέγραψε σημαντικούς σταθμούς στην πορεία της, έναν από τους οποίους ήταν και η υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας  τον Ιανουάριο του 2008, μεταξύ του τότε Υπουργού Εμπορίου, κυρίου Αντώνη Μιχαηλίδη και ενός εκ των ιδρυτών Bill Gates, στο πλαίσιο μιας συνάντησης κορυφής στο Φόρουμ Ευρωπαίων Κρατικών Ηγετών της Microsoft. Ακολούθως, τo 2012, η Microsoft Κύπρου στήριξε ενεργά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως χορηγός, ενώ το 2014 προσέφερε την τεχνογνωσία της για να  εκπαιδεύσει το τμήμα Ηλεκτρονικού εγκλήματος της Αστυνομίας Κύπρου, ως προς την τεχνολογία PhotoDNA, για πάταξη της παιδικής πορνογραφίας.

    Microsoft Innovation Center 2

    Σήμερα, η Microsoft συνεχίζει να επενδύει στον άνθρωπο μέσω του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ παράλληλα θέτει ολοένα υψηλότερους στόχους στην ανεύρεση αξιόπιστων τεχνολογικών λύσεων. Με επιμονή στην πρωτοπορία, έχει κατορθώσει να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των καταναλωτών συμβάλλοντας καθοριστικά στην δημιουργία ψηφιακής κουλτούρας στη Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles