18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Το Windows Defender είναι ένα φανταστικό Antivirus

    Το δεδομένο είναι ότι το Windows Defender έχει βελτιώσει την απόδοση και τις βαθμολογίες του σε πρόσφατες δοκιμές προστασίας από ιούς που πραγματοποιούνται από προμηθευτές ασφάλειας παγκοσμίως και η έτσι η Microsoft χρησιμοποιεί αυτή την ευκαιρία για να δώσει μια σειρά από ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την υιοθέτηση του προϊόντος της.Σε μια ανάρτηση που επικεντρώνεται στο πόσο ισχυρό είναι το Windows Defender στις επιχειρήσεις, ο Brad Anderson, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας στο κομμάτι Enterprise Mobility and Security, λέει ότι τουλάχιστον το 18% των συσκευών των Windows 7 και των Windows 8 τρέχουν τη λύση antivirus της εταιρείας.microsoft-says-windows-defender-is-a-fantastic-antivirus-520373-2Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, αυτό ίσως να μη φαίνεται πολύ με την πρώτη ματιά, όμως πρέπει να θυμηθούμε ότι τα Windows 7 δεν έρχονται με προεγκατεστημένη αυτή τη λύση ασφάλειας, ώστε οι χρήστες να επιλέξουν το Windows Defender και όχι ένα antivirus τρίτου κατασκευαστή. Επιπλέον, περισσότερο από το 50% των συσκευών των Windows 10 λέγεται ότι χρησιμοποιούν το Windows Defender, αν και στην περίπτωση αυτή αυτό το ποσοστό είναι πιο λογικό, δεδομένου ότι προσφέρεται προεγκατεστημένο.

    Τα antivirus μας είναι μια φανταστική λύση! Κοιτώντας τα αποτελέσματα των παραπάνω δοκιμών πραγματικά δενχρειάζεται να πούμε πολλά. Με κορυφαίες βαθμολογίες τους τελευταίους πέντε μήνες που χτύπησαν μερικούς από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η λύση μας μπορεί να σας προστατεύσει από τις πιο προηγμένες απειλές”, εξηγεί ο Anderson.

    Συζητώντας τις δυνατότητες του στον τομέα των επιχειρήσεων, ο Anderson τονίζει ότι το Windows Defender είναι πιο εύκολο στη χρήση και επίσης σημαντικά φθηνότερο από τις λύσεις τρίτων κατασκευαστών, ειδικά επειδή οι δυνατότητες αντιμετώπισης ιών ενσωματώνονται απευθείας στο λειτουργικό σύστημα.

    Επισημαίνοντας την απόδοση του Windows Defender στις πιο πρόσφατες δοκιμές εντοπισμού ιών, ο ειδικός της Microsoft εξηγεί ότι η χρήση αυτής της λύσης ασφαλείας συνεπάγεται ότι δε θα προκύψουν προβλήματα συμβατότητας όταν θα κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος.

    Φυσικά, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι το Windows Defender είναι πάντα νούμερο ένα. Τα πρόσφατα βραβεία antivirus που δόθηκαν από την AV-TEST έδειξαν ότι προτάσεις των Bitdefender, Kaspersky και Symantec αποδείχθηκαν τα κορυφαία antivirus παγκοσμίως το 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles