21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series: Όταν το ποντίκι γίνεται… έργο τέχνης

    Λατρεύουμε τα gadgets, αλλά και το ξεχωριστό design. Έτσι, όταν είδαμε από κοντά τα νέα Artist Series mouses της Microsoft, πραγματικά μας κέρδισε ο υπέροχος συνδυασμός τέχνης και τεχνολογίας!

    Ένα από τα ξεχωριστά ποντίκια της Microsoft, το άκρως επιτυχημένο Wireless Mobile Mouse 3500, προσφέρεται πλέον, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε τέσσερα συλλεκτικά σχέδια, που έχουν δημιουργήσει τέσσερις σημαντικοί νέοι καλλιτέχνες (Fernando Chamarelli, Mike Perry, Matt Moore και Linn Olofsdotter).

    Πρόκειται για τέσσερα mouses που, πραγματικά, θα χαίρεστε να χρησιμοποιείτε και θα ικανοποιήσουν την αισθητική σας με το πρωτότυπο design τους. Είναι όμως και άκρως λειτουργικά, επιτρέποντάς σας να τα χρησιμοποιείτε όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στο νάνο-πομποδέκτη, που μπορεί να μείνει στο PC σας χωρίς πρόβλημα, αλλά και την επαναστατική τεχνολογία BlueTrack της Microsoft η οποία τους επιτρέπει να λειτουργούν σε περισσότερες επιφάνειες από οποιοδήποτε άλλο ποντίκι, όπως σε γρανίτη, ακατέργαστο ξύλο ή χαλί. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους είναι έως 8 μήνες, ενώ η εκτιμώμενη τιμή λιανικής τους 27,5 ευρώ.

    Τώρα μπορείτε να κάνετε κι εσείς ένα πραγματικό έργο τέχνης στον εαυτό σας και τον υπολογιστή σας, με την απόκτηση ενός από τα Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series. Εμείς το απολαμβάνουμε ήδη…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles