18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Microsoft ετοιμάζει event για το Xbox, τον Μάιο

    xbox_controller_generic-580-75

    Ενώ υπήρχαν οι πληροφορίες ότι η Microsoft θα οργάνωνε ένα event σχετικά με το επόμενης γενιάς Xbox μέσα στον Απρίλιο, αποκλειστικές πληροφορίες του The Verge αναφέρουν πως το event αναβάλλεται τον Μάιο και, πιο συγκεκριμένα, οι πηγές αυτές επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει και αφορούν την 21 Μαΐου.

    Το event αυτό θα είναι μικρό, δίνοντας μόνο κάποιες βασικές πληροφορίες για το νέας γενιάς Xbox με το κωδικό όνομα Durango, αλλά και για την πολιτική της Microsoft που αφορά την κονσόλα της. Η πλήρης αποκάλυψη της κονσόλας θα γίνει κατά την  έκθεση E3 που θα γίνει τον Ιούνιο στο Los Angeles, αλλά και εκτενής αναφορά αναμένεται να γίνει από τη Microsoft κατά την διάρκεια του συνεδρίου BUILD.

    Όσον αφορά τις πληροφορίες που θέλουν το νέας γενιάς Xbox να είναι συνεχώς συνδεδεμένο στο internet για να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στις εφαρμογές και το σκορ των παιχνιδιών του, θυμίζουμε πως η Microsoft εξέδωσε επίσημη απολογία για το «ύφος» του συνεργάτη της που έλεγε στους χρήστες «πάρτε το απόφαση» και όχι για το ζήτημα της σύνδεσης.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles