19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft: το Xbox SmartGlass δεν θα είναι tablet αλλά υπηρεσία

    Γι’ αυτό είναι επικίνδυνες οι φήμες. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις όχι μόνο πόση αλήθεια περιέχουν, αλλά και πόση ακρίβεια. Για παράδειγμα είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες σχετικά με τη φήμη για το Xbox SmartGlass, που υποτίθεται ότι θα ήταν ένα tablet κατασκευασμένο από τη Microsoft. Η συγκεκριμένη φημολογία βγήκε τελικά σχεδόν αληθινή. Στην E3, η εταιρεία του Steve Ballmer ανακοίνωσε επίσημα το Xbox SmartGlass, όχι όμως ως tablet, αλλά ως υπηρεσία.

    Αυτή η υπηρεσία θα είναι συμβατή με το Xbox τα Windows, τα smartphones, τα tablets και τις έξυπνες τηλεοράσεις, και θα σχετίζεται όχι μόνο με τα παιχνίδια, αλλά επίσης με τις ταινίες και τις σειρές. Για παράδειγμα θα μπορεί να βλέπει κάποιος μία ταινία στο tablet, και μετά να συνεχίζει την προβολή στην τηλεόραση, από το σημείο που την είχε αφήσει. Ή θα μπορεί να παρακολουθεί μία σειρά στην τηλεόραση, και το tablet να εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το roadmap της συνολικής υπόθεσης.

    Επίσης επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι ο Internet Explorer θα ενσωματωθεί επιτέλους στο Xbox ώστε οι gamers να έχουν πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η Microsoft επιβεβαίωσε και την υπηρεσία Xbox Music, στην οποία είχαμε αναφερθεί πριν από ένα μήνα και κάτι με τον τότε φημολογούμενο τίτλο Woodstock. Όντως θα αποτελεί μία ολοκληρωμένη cross-platform λύση, αντικαταστάτης του Zune και ανταγωνιστής του iTunes Match.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles