20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία έκπληξη Microsoft-Xiaomi φέρνει τα Windows 10 στο Xiaomi Mi4!

    Το γράψαμε νωρίτερα στο θέμα για τις σημερινές… ειδήσεις των Windows 10 (που τις τελευταίες μέρες μας έχουν… “βομβαρδίσει” με νέα), ωστόσο φαίνεται πως αξίζει και μία ξεχωριστή αναφορά: Η Microsoft, λοιπόν, υπέγραψε συμφωνία με την Xiaomi, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε χρήστες της ναυαρχίδας της κινεζικής εταιρείας, Mi4, να δοκιμάσουν τα Windows 10 Technical Preview και να προσφέρουν feedback με την εμπειρία τους στη Microsoft.

    xiaomi microsoft

    Στο σχετικό WinHEC conference στη Shenzhen βρέθηκε ο Terry Myerson της Microsoft, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε επίδειξη των δυνατοτήτων ενός Mi4 με Windows Phone.

    xiaomi microsoft 2

    Μία κίνηση-έκπληξη για μία συσκευή, που τρέχει την MIUI version του Android της κινεζικής εταιρείας, τώρα όμως με μία νέα ROM θα επιτρέπει στους κατόχους της να δοκιμάσουν το επόμενο λειτουργικό της Microsoft!

    Προς το παρόν, δεν έχουμε πληροφορίες για το τι θα χρειάζεται για τα σχετικά tests και πώς θα επιλεγούν οι beta testers, ώστε να δοκιμάσουν τα Windows 10 Technical Preview στη συσκευή τους, το μόνο που διευκρινίστηκε είναι ότι η Xiaomi δε θα κατασκευάσει προς το παρόν συσκευές βασισμένες στα Windows.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles