22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το mid-ranger LG Class κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη Κορέα!

    Εδώ και μερικές μέρες ακουγόταν έντονα μία φήμη, η οποία ήθελε την LG να έχει μία νέα συσκευή στα σκαριά. Τελικά όπως αποδείχθηκε οι παραπάνω φήμες είχαν μία λογική βάση, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα ανακοινώθηκε το LG Class, ένα mid-ranger το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, στην αγορά της Ν. Κορέας.

    lg-class1-640x480

    Ρίχνοντας μία ματιά στα επίσημα tech specs του νέου smartphone της LG, καθίσταται σαφές ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή που αποτελεί την “τελευταία λέξη” της τεχνολογίας. Παρόλα αυτά, το LG Class είναι με βάση τα χαρακτηριστικά του, ένα αρκετά ικανό smartphone, το οποίο δημιουργήθηκε για να σηκώνει το βάρος των καθημερινών εργασιών του μέσου χρήστη. Το LG Class διαθέτει οθόνη 5 ιντσών HD, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα Qualcomm Snapdragon 410 chipset μαζί με 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (upgreadable μέσω κάρτας microSD). Επιπλέον, η νέα πρόταση της LG υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE, διαθέτει κύρια κάμερα στα 13MP, Bluetooth, NFC και η του μπαταρία διαθέτει χωρητικότητα στα 2050mAh. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το νέο, μεσαίας κατηγορίας κινητό της LG, “φοράει” το λειτουργικό Android Lollipop 5.1 και αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 340$. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν στο μέλλον το LG Class θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές, πέραν της κορεατικής.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles