18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μικρές καθημερινές πράξεις καλοσύνης που αλλάζουν τη ζωή μας

    Δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερη περιγραφή το συγκεκριμένο site. Το didgood.gr δεν ασχολείται με τα τεράστια προβλήματα του κόσμου, αλλά με μικρές καθημερινές πράξεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή όλων μας καλύτερη.

    Πώς λειτουργεί; Κάθε μέλος που εγγράφεται, μπορεί να προτείνει μία καλή πράξη που έκανε ή σκέφτηκε ώστε να βελτιώσει την ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, αν βρήκαν αυτή την πράξη ως καλή ιδέα και να το δηλώσουν κι εκείνοι.

    Μην φανταστείτε κάτι ακριβό ή εξωφρενικά δύσκολο. Τα προβλήματά μας, αυτά της καθημερινότητας, μπορούν να αντιμετωπιστούν με τρόπους από το να πάμε μία βόλτα με το παιδί μίας φίλης για να την ξεκουράσουμε, έως το να προσφέρουμε ένα χαμόγελο σε κάποιο μέλος της οικογένειάς μας, κάνοντας κάτι χαζό ή τρυφερό.

    Στο didgood.gr μπορείτε να δείτε, τόσο καλές πράξεις, όσο και καλούς ανθρώπους. Πιστεύετε ακόμα το “κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό”; Διαφωνούμε. Σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αποδείξει πως είμαστε εαυτούλιδες και ολοένα περισσότερο χωμένοι στον μικρόκοσμό μας, νομίζοντας πως έτσι θα πετύχουμε περισσότερα. Τώρα, σε εποχές κρίσης και ανασφάλειας, είναι μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πως μόνο λειτουργώντας σαν σύνολο μπορούμε να καλυτερεύσουμε την ζωή μας και η ευζωία του ενός εξαρτάται άμεσα από την ευζωία των υπόλοιπων. Το καλό, λοιπόν, πρέπει να γίνεται και πρέπει να λέγεται.

    Μπράβο στην ομάδα του didgood.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles