19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μίλα τσάμπα. Η απόλυτη εφαρμογή για Android και iOS για να επικοινωνείς δωρεάν

    Όχι κυρίες και κύριοι, σοβαρολογώ

    Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι γνωστή στο πανελλήνιο, αλλά υπάρχει διαθέσιμη, εδώ και κάποιους μήνες, προς λήψη από εδώ. Τη λένε Viber και σου επιτρέπει να πραγματοποιείς κλήσεις ή να στέλνεις SMS με οποιονδήποτε άλλο χρήστη την έχει εγκατεστημένη, τσάμπα. Ή αν προτιμάς εντελώς δωρεάν… Προς το παρόν τρέχει μόνο σε συσκευές Android και iOS αλλά, που ξέρεις, μελλοντικά μπορεί να υποστηρίξει και την πλατφόρμα Windows Phone.

    Χρησιμοποιώ εδώ και ημέρες το μαγικό app και μπορώ να σου πω ότι παίζει άψογα. Την πρώτη φορά μάλιστα που θα κάνεις κλήση, η συσκευή σου θα σε ρωτήσει ποια εφαρμογή να τρέξει από προεπιλογή, οπότε αν θέλεις μπορείς να θέσεις πρώτη εκείνη του Viber, για να μην μπερδεύεσαι με τον ενσωματωμένο dialer. Φροντίσε μόνο να έχεις ένα καλό πακέτο data (αν και οι άνθρωποι της εταιρίας ισχυρίζονται ότι η κατανάλωση δεδομένων ακόμη και για voice είναι ελάχιστη) και αυτό είναι όλο. Ή απλά εκμεταλλεύσου το Wi-Fi και πλακώσου… στα τηλέφωνα.

    Φυσικά με το Viber μπορείς να στείλεις και δωρεάν SMS, άλα Whatsapp, μόνο που εδώ σου δίνει τη δυνατότητα να εμφανίσεις στον συνομιλητή και την γεωγραφική σου θέση. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

    Συμβουλή μου λοιπόν να την κατεβάσεις γιατί αξίζει. Και άσε την κρίση να χτυπάει αλύπητα…

    Δες τώρα και το επίσημο βίντεο…

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles