19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μήλος: Το ζωντανό μουσείο

    H Μήλος είναι ένα «ζωντανό μουσείο». Ένα από τα πιο πλούσια σε φυσική ομορφιά νησιά του Αιγαίου, γεμάτο με πεντακάθαρες θάλασσες και ακτές, γραφικά χωριουδάκια και εξαιρετικές τουριστικές υπηρεσίες και υποδομές.

    Οι παραλίες της Μήλου θυμίζουν καμβά ζωγραφικής ούσες γεμάτες χρώματα: χρυσές αμμουδιές, πάλλευκοι βράχοι, γαλάζια νερά, ερυθρά χώματα. Θα βρείτε παραλίες για κάθε γούστο, από την Αλογόμαντρα και τον Φυροπόταμο στα βόρεια του νησιού, ως την τεράστια Πολλώνια, τον μαγευτικό Παπαφράγκα και βέβαια το πασίγνωστο διεθνώς Σαρακήνικο. Θα επισκεφθείτε το Κλέφτικο για να απολαύσετε την ομορφιά της Μήλου σε όλο της το μεγαλείο, τις Κατακόμβες και το Κάστρο για μια… σταγόνα ιστορίας, την Τρυπητή με τους ανεμόμυλούς της αλλά και το γραφικό Κλήμα. Για τη διαμονή σας μπορείτε να προτιμήσετε κάποιο από τα πολυάριθμα καταλύματα κάθε κατηγορίας (πολυτελή ξενοδοχεία, ξενώνες, bungalows, βίλλες, κάμπινγκ) που υπάρχουν στο νησί. Στο βόρειο τμήμα του προτείνονται ο Αδάμαντας και τα Πολλώνια ενώ στο νότιο συστήνουμε τον Προβατά και το Παλιοχώρι.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Olympus E-PM1

    Τέλειες φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού


    Γιατί να αγχώνεστε για την τέλεια φωτογραφία σε περίοδο διακοπών; Απολαύστε τα μπάνια σας στις τέλειες παραλίες και χαρείτε τη νυχτερινή ζωή της Μήλου, γνωρίζοντας ότι με το πάτημα ενός κουμπιού θα τραβήξετε την άψογη φωτογραφία που είχατε κατά νου. Αυτό θα γίνει με την E-PM1 της Olympus. Πανάλαφρη και κούτσικη σε διαστάσεις, έρχεται με αισθητήρα στα 12,3MP, πανίσχυρο επεξεργαστή εικόνας TruePic VI και περιεκτικό σύστημα φακών Micro Four Thirds που καλύπτει κάθε ανάγκη.

    Intersys

     

    Native Jefferson παπούτσι

    Το περπάτημα ποτέ δεν ήταν πιο άνετο!


    Από τη Νέα Υόρκη κατ’ ευθείαν στα πόδια σας! Τα Jefferson όπως και τα άλλα παπούτσια της Native εκμεταλλεύονται τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό προσφέροντας αξεπέραστη ανατομία. Το περπάτημα θα αποκτήσει άλλη αίσθηση αφού τα πόδια σας θα έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων, την ώρα που τα αδιάβροχα, αντικραδασμικά παπούτσια της Native θα κρατήσουν με το διάτρητο design τους μακριά τις οσμές. Πλένονται πανεύκολα και διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων.

    Melcore

     

    AKG K402

    «Ακούστε τη»… στερεοφωνικά!

    Στο καράβι καθ’ οδόν για τη Μήλο αλλά και ενόσω θα μετακινείστε στους δρόμους του νησιού, κάτω από τον καυτό ήλιο, θα σας προτείναμε να το κάνετε ακούγοντας τα αγαπημένα σας κομμάτια και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνετε από τα ακουστικά K402 της AKG. Με εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό, εφαρμόζουν τέλεια στο αφτί χωρίς να κουράζουν, την ώρα που η μεταλλική τους στέκα υπόσχεται μεγάλη αντοχή. Είναι συμβατά με κάθε συσκευή που έχει υποδοχή 3,5 χιλ. και κυκλοφορούν σε τρία funky χρώματα: μπλε, κόκκινο και κίτρινο.

    Bon Studio

     

    Franklin & Marshall σάκος

    Νοικοκυρεμένα πράγματα


    Και καλά: αποφασίσατε τι θα πάρετε μαζί σας φέτος στις διακοπές. Πού θα τα βάλετε όλα αυτά; Η Franklin & Marshall σας έχει τη λύση με τον σάκο από την αθλητική της σειρά. Θυμίζοντας έντονα… αποδυτήρια αθλητών ομάδων Αμερικανικών Κολλεγίων, έχει αποσπώμενο, πτυσσόμενο λουρί, δύο χερούλια και φερμουάρ. Εκτός από την παραλία, είναι ιδανική για το γυμναστήριο αλλά και κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση.

    Melcore

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles