15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μην αφήνεις τα μικρόφωνα ανοιχτά! (Όταν κάνεις ραδιόφωνο)

    Το διαβάσαμε στην αγαπημένη lifo.gr και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Ίσως φταίει το γεγονός πως έχουμε μία μικρή αδυναμία στο ραδιόφωνο, ιντερνετικό ή μη.

    Στον ιντερνετικό Jazz Fm στη Μεγάλη Βρετανία, με τους περισσότερους από μισό εκατομμύριο ακροατές εβδομαδιαίως, ένας από τους παλιούς και γνώριμους ραδιοφωνικούς παραγωγούς είναι ο Mike Vitti, διευθυντής προγράμματος του σταθμού και γνωστός ραδιοφωνικός σταρ στην Αγγλία στον χώρο της Jazz, του Funky και της Soul. H εκπομπή του, λέγεται Funky Sensation και μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 6 τοπική ώρα.

    Η εκπομπή του ηχογραφείται κάθε εβδομάδα και παίζεται λοιπόν κάθε Σάββατο. Με την μόνη διαφορά πως το περασμένο Σάββατο, ο ηχολήπτης που βρισκόταν “βάρδια” στο σταθμό, όσο έπαιζε η εκπομπή, μάλλον αποφάσισε να περάσει τον χρόνο του “δημιουργικά”. Και σαν να μη φτάνει αυτό, είχε αφήσει και τα μικρόφωνα ανοιχτά.

    Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι ακροατές κάποια στιγμή, εκτός από την μουσική και τις διαφημίσεις, άρχισαν να ακούν τις βαριές ανάσες και μετέπειτα τα βογγητά δύο αντρών που… προφανώς αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά στο στούντιο.

    Οι ακροατές της του Jazz FM δεν φαίνεται να ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά ο σταθμός προχώρησε σε μία αυστηρή ανακοίνωση που επισημαίνει πως θα διερευνήσει τα αίτια της ανάρμοστης συμπεριφοράς όσων εμπλέκονται στο συμβάν και θα τιμωρηθούν καταλλήλως.

    Το ηχητικό απόσπασμα πάντως κυκλοφορεί ελεύθερο στο διαδίκτυο και θα το ακούσετε εδώ. … Η εκδίκηση του ανοιχτού μικροφώνου, είναι άλλο πράγμα!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles