21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μην περιμένετε crossover του Deadpool με τους X-Men πριν γυριστεί sequel

    Ακόμα και ο πιο αφελής θα ήταν σίγουρος πως μετά την τεράστια επιτυχία του Deadpool θα ακολουθήσει sequel. Και φυσικά πριν ακόμα μετρηθούν όλα τα ατελείωτα χρήματα που έφερε στο box office, οι φήμες περί crossover με τους X-Men άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που δεν βιάζονται καθόλου να γίνει αυτό και μάλιστα δεν το βλέπουν να συμβαίνει και σύντομα. Ποιοι είναι αυτοί; Οι σεναριογράφοι του φιλμ, Rhett Reese και Paul Wernick.

    deadpool-greek-subtitles-movie

    “Εάν δείτε το μοντέλο του Iron Man έκαναν πρώτα δύο σόλο ταινίες πριν γυρίσουν το Avengers και εάν εξαρτώταν από εμάς, πιστεύω πως αυτό θα ήταν ένα πολύ συνετό μονοπάτι” θα πει ο Rhett Reese στο Indiewire. Τόνισε πως ένα crossover θα ήταν ένα καλό μελλοντικό project, ωστόσο την δεδομένη στιγμή τα timelines των δύο franchise δεν συναντιούνται πουθενά.
    “Η X-Men series είναι τοποθετημένη στα ’80s, ενώ το Deadpool τρεις δεκαετίες μετά και στο σήμερα” θα συμπληρώσει ο Paul Wernick.
    Ο παραγωγός του X-Men, Simon Kingberg, είναι αυτός που μπορεί να φέρει πρώτα περισσότερους χαρακτήρες στον κόσμο του Deadpool και μετά εκείνος με την σειρά του να παίξει στα δικά τους χωράφια. Ο διαχωρισμός αυτός είναι απόλυτα φυσιολογικός αφού ο Deadpool είναι ήδη ένα τεράστιο brand και δεν έχει νόημα για την 20th Century Fox να ενώσει τόσο νωρίς δύο franchise και να τα αποδυναμώσει, ειδικά τον “βρωμόστομο” σούπερ ήρωα. Κάτι που σημαίνει πως πρώτα θα δούμε ένα ακόμα φιλμ του Deadpool και μετά θα ξεκινήσουν οι όποιες συζητήσεις για crossover κλπ. Έτσι κι αλλιώς το X-Men: Apocalypse κυκλοφορεί τον Μάιο και δεν υπάρχει χρόνος για άμεσες “συνεργασίες”.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles