20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μην πηγαίνετε διακοπές χωρίς την άδεια των Windows 10, με 12,66 €!

    Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πολύ κοντά και πολλοί εργαζόμενοι θα αναγκαστούν να βάλουν ένα φορητό υπολογιστή κάτω από τα χέρια τους (ή να χρησιμοποιήσουν έναν εναλλακτικό υπολογιστή στο δεύτερο σπίτι τους) για να συναντήσουν για κάτι που ενδεχομένως να συνέβη στη δουλειά τους. Μην αφήσετε την άδεια Windows 10 ή το Office να χαλάσει τις στιγμές διασκέδασης των διακοπών σας, ειδικά με τις τιμές πώλησης που θα σας δείξουμε παρακάτω. Φανταστείτε ότι πηγαίνετε για διακοπές και ότι παίρνετε το φορητό υπολογιστή σας “για κάθε περίπτωση” … και δυστυχώς, πρέπει να συνδεθείτε στην εργασία για να λύσετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή κάτι επείγον. Ενεργοποιείτε τον υπολογιστή και βρίσκεστε στη θέση ότι δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το Excel που σας έστειλαν επειδή δεν διαθέτετε άδεια χρήσης του Office ή ότι πρέπει να έχετε πρόσβαση σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή, αλλά δεν λειτουργεί επειδή δεν έχετε Ενεργοποιημένα Windows 10. 

    Οι φθηνότερες άδειες Windows 10 και Office του καλοκαιριούΚωδικός έκπτωσης 30% “DG30

    Windows 10 σε καλύτερη τιμή από ποτέ

    Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) 12,66€

    Windows 10 Enterprise 2019 LTSC 11,38€

    Windows 10 Home (32/64 Bit) 12,06€

    Το Microsoft Office ρίχτηκε στην τιμή

    Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC)20,64€

    Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC)35,34€

    Εξοικονομήστε αγοράζοντας και τις δύο άδειες σε ένα πακέτο

    Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle28,34€

    windows 10 Home + office 2016 Pro – Bundle27,64€

    Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle40,94€

    Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle31,02€

    Όπως πάντα, αυτές οι τιμές που σας δείχνουμε είναι χαμηλότερες από αυτές που βλέπετε στο κατάστημα, επειδή έχουμε ήδη υπολογίσει την τιμή που θα πληρώσετε για αυτές τις άδειες εφαρμόζοντας το εκπτωτικό κουπόνι DG30, οπότε μην ξεχάσετε να το κάνετε (ισχύει στο καλάθι αγορών και θα δείτε την τελική τιμή σε αυτό κατά την εφαρμογή του κουπονιού).

    Γιατί αυτές οι άδειες είναι τόσο φθηνές;

    Πολλές φορές σας έχουμε πει ότι, στην Ευρώπη, από το 2012 μια απόφαση επιβεβαίωσε ότι οι άδειες ψηφιακού λογισμικού έχουν την ίδια νομική ισχύ και ιδιοκτησία με τις φυσικές συσκευές και ότι, ως εκ τούτου, είναι απολύτως νόμιμο να τα αγοράζετε και να τα πωλείτε σαν μια συσκευή υλικού εμπλεγμένος. Για αυτόν τον λόγο, καταστήματα όπως το CDKDeals έρχονται σε επαφή με εταιρείες που πρόκειται να ανανεώσουν τον εξοπλισμό υπολογιστών τους και που συνοδεύουν τις άδειες OEM, τις εξαγάγουν, τις επανενεργοποιούν με τη Microsoft και στη συνέχεια τις πωλούν ξανά. Δεδομένου ότι οι αγορές αυτών των αδειών ΚΑΕ πραγματοποιούνται σε μεγάλες ποσότητες και δεδομένου ότι αυτές οι ομάδες θα απορρίπτονταν, βγαίνουν πολύ φθηνές και γι ‘αυτό μπορούν να τις πουλήσουν στην τιμή που βλέπετε σε αυτό το άρθρο. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι η διαφορά τιμής σε σχέση με την απόκτηση της άδειας απευθείας από τη Microsoft γίνεται περισσότερο από 90% σε ορισμένες περιπτώσεις.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles