20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μην τρελαίνεστε (ακόμη) και μη ζητάτε από followers στο Instagram να κάνουν Turn on Notifications στα posts σας!

    Το Instagram ετοιμάζεται για μία μεγάλη αλλαγή όσον αφορά την εμφάνιση των posts, που δε θα γίνεται με χρονολογική σειρά αλλά με βάση αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμη πώς ακριβώς και πότε θα γίνει αυτό, οπότε μην “ψαρώνετε” από φήμες ότι η αλλαγή ξεκινάει τώρα!

    turn-me-on

    Χθες το βράδυ “κύμα” χρηστών δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες ζητούσαν από τους φίλους τους να πατήσουν Turn on Post Notifications στο account τους ώστε να παίρνουν ειδοποίηση κάθε φορά που ανεβαίνει φωτό από ένα λογαριασμό και μη χάνουν τις φωτό στο νέο μπερδεμένο timeline τους.

    Ωστόσο, ο συναγερμός αποδείχθηκε ψεύτικος καθώς το ίδιο το Instagram απάντησε ότι δε θα συμβεί ακόμη η περιβόητη αλλαγή.

    instagram-twitter

    Επιπλέον, αν αρχίσατε να πατάτε turn on post notifications σε κάθε account που ακολουθείτε, σύντομα θα διαπιστώσετε πόσο ενοχλητικό είναι αυτό και πόσο θα σας γεμίζει το κινητό με ειδοποιήσεις, κάτι που ίσως και να μη θέλετε τελικά…

    Κάντε turn off λοιπόν στα notifications και ηρεμήστε. Έχετε χρόνο ακόμη να προβληματιστείτε για τις αλλαγές στο Instagram…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles