15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μινιατούρα από το Star Wars και μπάλα από τον “Ναυαγό” βγαίνουν στο “σφυρί” τον Ιούνιο

    Μια μινιατούρα από το διαστημικό σκάφος X-wing starfighter του Star Wars και η μπάλα του Τομ Χανκς από την ταινία “Ναυαγός” αναμένεται να πουληθούν σε δημοπρασία της Propstore, μαζί με άλλα συλλεκτικά αντικείμενα από ταινίες, από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου.

    Προσφορές θα υποβληθούν για περισσότερα από 1.800 αντικείμενα από γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Η συγκεκριμένη δημοπρασία εκτιμάται ότι θα αποφέρει περισσότερα από εννιά εκατομμύρια δολάρια. Το πιο πολύτιμο από τα συλλεκτικά αντικείμενα είναι το μοντέλο μινιατούρα ILM Red Leader X-wing starfighter από την ταινία του 1977 «Star Wars: A New Hope», που εκτιμάται ότι θα πουληθεί από 800.000 δολάρια έως ένα εκατομμύριο δολάρια.

    Ο Γουίλσον, η μπάλα βόλεϊ και μοναδική παρέα του Τομ Χανκς κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που πέρασε σε έρημο νησί στην ταινία του 2000 «Cast Away», είναι επίσης διαθέσιμη, όπως και τα σορτς πυγμαχίας του Γουίλ Σμιθ από την ταινία του 2001 «Ali», η οποία επικεντρώθηκε σε 10 χρόνια της ζωής του πυγμάχου, Μοχάμεντ Άλι. Άλλα γνωστά αντικείμενα που μπορούν να αποκτήσουν συλλέκτες είναι το πορτοφόλι του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον από την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Pulp Fiction» και το ματωμένο ξίφος σαμουράι της Ούμα Θέρμαν από το φιλμ «Kill Bill».

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα στοιχεία για το νερό στον Άρη αποκάλυψε το κινεζικό ρόβερ Zhurong (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles