20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μήνυμα που έγινε viral στο… WhatsApp για επικείμενες τρομοκρατικές επιθέσεις αναστατώνει την Ιταλία

    Ένα φωνητικό μήνυμα που έχει γίνει “viral” μέσω του WhatsApp τρομοκρατεί” την Ιταλία και έχει αναγκάσει σε παρέμβαση ακόμη και τον πρωθυπουργό της χώρας, Matteo Renzi.

    whatsapp

    Φαίνεται πως πρόκειται για μία κακόγουστη φάρσα που έχει τρομάξει πολλούς Ιταλούς, σε μία δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη μετά τις πρόσφατες επιθέσεις στο Παρίσι. Στο μήνυμα ακούγεται μία γυναίκα να προειδοποιεί την κόρη της για “μεγάλο κίνδυνο επικείμενης τρομοκρατικής επίθεσης στη Ρώμη”, έχοντας ως πηγή πληροφορίες από μία φίλη της που εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

    “Ζήτησα να μάθω από τους αρμόδιους πώς και πόσο έχει διαδοθεί αυτό το μήνυμα και φαίνεται πως η κατάσταση είναι σοβαρή” σημειώνει ο Renzi, ο οποίος ζητά από τους Ιταλούς πολίτες “να εκλείψει η υστερία και ο φόβος” σημειώνοντας ότι πρόκειται για “ψεύτικο συναγερμό”“Εξετάζουμε με προσοχή ό,τι μπορούμε να λάβουμε από τις πηγές πληροφοριών μας. Αλλά όποιος θέλει να μας κλειδώσει στο σπίτι δε θα κερδίσει” αναφέρει σε δηλώσεις του ο Ιταλός πρωθυπουργός, σε μέρες που σε Ρώμη και Μιλάνο περιστατικά αναστάτωσης λόγω (ψεύτικων ευτυχώς) πληροφοριών για τοποθέτηση βόμβας ή εντοπισμό ύποπτων πακέτων έχουν απασχολήσει τις αρχές…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles