19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Minions είναι πλέον το δεύτερο σε έσοδα animation όλων των εποχών

    Θυμάστε που τα λέγαμε πριν από λίγο καιρό για το εκρηκτικό ξεκίνημα που είχαν κάνει τα Minions. Ε, αυτά συνέχισαν να σαρώνουν στο box office, όμως ο πραγματικός χαμός έγινε όταν έφτασαν στην Κίνα. Εκεί έκαναν άνοιγμα 20.1 εκατομμύρια δολάρια, το καλύτερο opening που έκανε ποτέ animated φιλμ στην ασιατική χώρα. Τι έβγαλε τώρα το σύνολο; Πλέον μιλάμε για έσοδα της τάξης του 1.08 δις δολάρια (!!!), κάτι που φέρνει το Minions στην 15η θέση των ταινιών με τα μεγαλύτερα έσοδα ever, αλλά επίσης και στη δεύτερη θέση των animated ταινιών αφού ξεπέρασε το Toy Story 3!

    minions

    Στην πρώτη θέση, δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα, βρίσκεται το Frozen, με 1.27 δις. δολάρια παγκοσμίως. Με τους ρυθμούς πάντως που συνεχίζει το Minions, αν και έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο (!) ίσως δούμε και αυτό το ρεκόρ να πέφτει. Μόνο στην Αμερική το φιλμ έχει μέχρι σήμερα έσοδα 331 εκατ. δολ.
    Η ταινία είναι μία ακόμα τεράστια επιτυχία της Universal που τη φετινή χρονιά βλέπει τις παραγωγές της να κάνουν θραύση. Τα Jurassic World, Furious 7, Pitch Perfect 2, Fifty Shades of Grey και Straight Outta Compton γέμισαν τα ταμεία και ήρθαν και τα μικρά κίτρινα ανθρωπάκια για να τα ξεχειλίσουν. Είναι χαρακτηριστικό πως τον Αύγουστο το στούντιο είχε επίσημα φέρει στο box office 5.53 δισ. δολ. πετυχαίνοντας καινούργιο ρεκόρ για το πιο κερδοφόρο έτος που είχε ποτέ κινηματογραφικό στούντιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles