16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    #MinKseneronis και με τις σούπερ προσφορές της Lenovo δεν… ξενερώνουμε ποτέ!

    Καλοκαίρι ήταν και… πάει και σίγουρα όλοι αναπολούμε τις μοναδικές στιγμές που αυτό μας χάρισε. Ρομαντικές βόλτες με το ηλιοβασίλεμα να μας “λούζει”, ατελείωτο άραγμα στην παραλία αγκαλιά με δροσιστικά cocktails, τα επικά ξενύχτια και γενικά αξέχαστες αναμνήσεις που απλώς δηλώνουν ότι ο χρόνος δεν έχει καμία… σημασία. Τώρα όλα αυτά όμως πάνε, καθώς 0ι περισσότεροι από εμάς έχουμε επιστρέψει στις υποχρεώσεις μας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τα βάφουμε μαύρα, να ξεκινάμε το μοιρολόι και να ξενερώνουμε, καθώς έρχονται  οι σούπερ οικονομικές προσφορές της Lenovo για να μας θυμήσουν ότι με ένα laptop της αγαπημένης εταιρείας όλα θα θυμίζουν καλοκαίρι και μέσα στο φθινόπωρο…

    Από 2 Σεπτεμβρίου και για όλο τον μήνα #MinKseneronis , με κάθε αγορά:Yoga  (της Premium σειράς που σου προσφέρει τη δυνατότητα να απελευθερώσεις την δημιουργικότητά σου),Legion (της θηριώδης σειράς gaming laptops της Lenovo) Ideapad (της σειράς laptop για όλες τις ανάγκες σας) – θα παίρνεις δώρο ένα μοναδικό Lenovo Backpack.*

     Lenovo minkseneronis (1)

    To Lenovo Notebook Casual Backpack είναι ιδανικό για μεταφορά Laptop έως 15.6″ και προσφέρει ποιοτική προστασία για το Laptops σας και όλα τα πολύτιμα πράγματα της καθημερινότητάς σας, με extra θήκες για το τροφοδοτικό και το ποντίκι και ενισχυμένα ρυθμιζόμενα λουριά ώμου, για ξεκούραστη χρήση.

    Σειρά Lenovo Yoga – Μια Premium συσκευή, τέσσερις τρόποι χρήσης

    Συνδυάζοντας την προσαρμοστικότητα με την καινοτόμο τεχνολογία, αυτά τα 2 σε 1 laptops και Ultrabooks ™ διαθέτουν υψηλή απόδοση, εντυπωσιακό σχεδιασμό και τέσσερις διαφορετικούς τρόπους χρήσης, για απόλυτη ευελιξία on the go.

    Lenovo minkseneronis (2)

    Σειρά Lenovo LegionΚαθαρές γραμμές, συμπαγής κατασκευή & θηριώδεις επιδόσεις

    Με τα κομψά και εκλεπτυσμένα σασί τους που περικλείουν θηριώδεις επιδόσεις, κάθε laptop Legion είναι κατασκευασμένο για να ικανοποιεί τις ποικίλες απαιτήσεις της πολυάσχολης ζωής σας, επιτρέποντάς σας να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι όπου και αν βρίσκεστε.

    Σειρά Lenovo Idea PadΔιαφορετικά Στιλ, Μοναδική Απόδοση

    Οι φορητοί υπολογιστές IdeaPad διατίθενται σε πολλές επιλογές: από laptops για αρχάριους χρήστες, έως υψηλής απόδοσης laptops για παιχνίδια. Από την πληθώρα λειτουργιών έως τις πολλές μορφές ψυχαγωγίας και από τα έξυπνα χαρακτηριστικά έως τον κομψό σχεδιασμό τους, αυτά τα laptop διατίθενται για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, το καθένα με τη δική του αξιόπιστη και ταχεία απόδοση και στιλ.

    *Η προσφορά ισχύει για αγορές στα καταστήματα Γερμανός, Public, Cosmote, MediaMarkt, Πλαίσιο, Κωτσόβολος & e-Lenovo.gr.

     out-Afises Lenovo 50x70

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles