18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Spielberg ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά Minority Report!

    Η ταινία Minority Report, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Tom Cruise θεωρείται πλέον από τις πιο κλασικές και αγαπημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές ο Steven Spielberg, ο οποίος είχε βάλει τη σκηνοθετική σφραγίδα του στην πετυχημένη παραγωγή, ετοιμάζεται να μεταφέρει τον κόσμο του Minority Report στη μικρή οθόνη, δημιουργώντας την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά!

    Minority Report 1

    Βασισμένο σε ένα σύντομο έργο του συγγραφέα Philip K. Dick, το story του Minority Report διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον (τα γεγονότα της ταινίας εξελίσσονται το 2054), όπου μία ειδική high-tech προ-εγκληματική αστυνομική ομάδα συλλαμβάνει τους υπόπτους πριν να διαπράξουν το έγκλημα. Η συγκριμένη ομάδα βασίζεται στις προβλέψεις που δίνουν οι “προγνώστες“, τρία αδέλφια τα οποία βρίσκονται σε καθεστώς διαρκής ύπνωσης και έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στο μέλλον, ανιχνεύοντας τον ένοχο πριν καν διαπράξει το έγκλημα. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το εν λόγω project, το πιθανότερο είναι ότι η τηλεοπτική σειρά θα επικεντρώνεται στις προσπάθειες των μελών της εν λόγω αστυνομικής ομάδας και στη μάχη που δίνουν με το χρόνο για να αποτρέψουν το έγκλημα (από την αναγγελία του επερχόμενου εγκλήματος μέχρι την τέλεση του, μεσολαβεί πάντα ένα πολύ μικρό χρονικό περιθώριο). Σύμφωνα με πηγές, τη συγγραφή του πιλότου της σειράς αναμένεται να αναλάβει ο Max Borenstein, όπου η σημαντικότερη δουλειά του είναι το τελευταίο Godzilla.

    minority-report-2

    Ακόμη βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στο τηλεοπτικό Minority Report, ωστόσο η εμπλοκή του Steven Spielberg με το συγκεκριμένο Project σίγουρα αποτελεί μια καλή εγγύηση για την ποιότητα της σειράς.          

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles