20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Μήπως η Sony Santa Monica ετοιμάζει νέο God of War;

    Μετά την κυκλοφορία του God of War Ragnarok το 2022, οι fans αναρωτιόντουσαν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του PlayStation και της Santa Monica Studio. Παρά το γεγονός ότι ένα δωρεάν expansion για το Ragnarok κυκλοφόρησε στο τέλος του 2023, περαιτέρω σχέδια που να σχετίζονται με ένα νέο video game της σειράς, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη. Όπως όλα δείχνουν όμως, τώρα έχουμε ένα πρώτο στοιχείο, που δημιουργεί ελπίδες για μια νέα περιπέτεια του Κράτους.

    Πριν ξεκινήσουμε, σας καλούμε να είστε επιφυλακτικοί. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο προς το παρόν. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες παρατηρήθηκε στην ιστοσελίδα του PlayStation ότι η εταιρεία αναζητά άτομο για τη θέση του Senior Technical Combat Designer στο Santa Monica Studio. Αυτή η είδηση από μόνη της δεν σημαίνει και πολλά, αφού η Sony προσλαμβάνει αρκετά συχνά σε διάφορες θέσεις για το PlayStation. Αυτό που κάνει αυτή την είδηση αρκετά ενδιαφέρουσα, όμως, είναι ότι τονίζει ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι “εξοικειωμένοι με τις επιλογές σχεδιασμού μάχης, τα συστήματα, τους μηχανισμούς και τους εχθρούς στο παιχνίδι του 2018 και το God of War Ragnarok“. Επομένως, αυτό φαίνεται να υποδεικνύει ότι ο νέος υπάλληλος της εταιρείας θα εργαστεί άμεσα με την ομάδα του God of War στο Santa Monica Studio, πιθανώς σε ένα νέο video game της σειράς.

    Σημειώνεται ότι τα παιχνίδια της σειράς έχουν κριθεί ως μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια δράσης όλων των εποχών. Ορισμένα από αυτά έχουν επίσης ξαναφτιαχτεί για νεότερες πλατφόρμες του PlayStation. Η σειρά έχει πουλήσει περισσότερα από 32 εκατομμύρια παιχνίδια παγκοσμίως. Οι ισχυρές πωλήσεις και η υποστήριξη της σειράς οδήγησαν στην επέκταση της σειράς σε άλλα μέσα, όπως σε τρεις σειρές κόμικς και σε τρία μυθιστορήματα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles