16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Προσεχώς expansion για το God of War: Ragnarok

    Ένα expansion του δημοφιλούς God of War: Ragnarok στο PlayStation φέρεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη, σύμφωνα με τον γνωστό leaker The Snitch. Από τότε που τερματίσαμε το God of War Ragnarok, περιμέναμε κάποιο είδος αυτόνομου expansion ή DLC στον τίτλο. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους: χωρίς να εμβαθύνουμε πολύ στα spoilers, ο επίλογος φαίνεται να στήνει κάποιο είδος αυτόνομης περιπέτειας Atreus – και θα ήταν επίσης συνεπής με την τρέχουσα φιλοσοφία ανάπτυξης της Sony να κάνει ένα spin-off μεγάλης κλίμακας βασισμένο στο περιεχόμενο και τους μηχανισμούς του κύριου παιχνιδιού της. Το έχουμε δει αυτό με διάφορες μορφές όλα αυτά τα χρόνια, από το αυτόνομο Marvel’s Spider-Man: Miles Morales μέχρι το Horizon Forbidden West: Burning Shores.

    Η διαρροή αναφέρει ότι η ανάπτυξη έχει ολοκληρωθεί περίπου κατά 60% και ότι μια κυκλοφορία προγραμματίζεται για το επόμενο έτος, κάτι που έχει νόημα. Αν και υπάρχουν μερικές αμφιβολίες σχετικά με την πηγή, θεωρείται ότι όλες οι πληροφορίες φαίνονται λογικές και συνεπείς με την προσέγγιση του PlayStation. Οπότε αναμένουμε ότι αυτή η φήμη πιθανότατα θα αποδειχθεί αληθινή.

    Διαβάστε επίσης:

    Lord of the Rings: Return to Moria: Κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου σε PS5 και PC (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles