16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μοιραστείτε φωτογραφικά albums στη στιγμή με το Google Photos!

    Η εφαρμογή του Google Photos αποκτά ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται τις αγαπημένες τους στιγμές με τις επαφές που επιθυμούν.

    Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία ονομάζεται Shared Albums και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιτρέπουν στους φίλους τους να συμβάλλουν στις φωτογραφίες τους. Ο χρήστης, διαλέγει τις φωτογραφίες που επιθυμεί, και επιλέγοντας “Create” επάνω δεξιά στην εφαρμογή και κατόπιν “Create new Shared Album”, μπορεί να μοιραστεί το νέο του…άλμπουμ! Ο εναλλακτικός τρόπος να μοιραστεί κάποιο άλμπουμ, είναι απλά κάνοντας highlight τις φωτογραφίες και τα videos που επιθυμεί και πατώντας το εικονίδιο της κοινοποίησης θα του εμφανιστεί η έκφραση “New Shared Album” από το μενού.

    https://youtu.be/taxad270uvQ

    Και οι 2 διαδικασίες θα δημιουργήσουν έναν σύνδεσμο όπου θα επιτρέπει και σε άλλες επαφές να προσθέσουν το δικό τους multimedia υλικό, με τους χρήστες που θα συμμετέχουν στο από κοινού άλμπουμ, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κάθε φορά που πραγματοποιείται κάποια αλλαγή. Τέλος, τα Shared Albums αντικαθιστούν τα Shared Links στην sliding sidebar στην εφαρμογή για Android, iOS καθώς και στην web έκδοση.

    Η συγκεκριμένη ενημέρωση βρίσκεται σε εξέλιξη για όλους τους χρήστες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles