22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Miss Moneypenny και το… Xperia Z5 πρωταγωνιστούν στο James Bond διαφημιστικό που γυρίστηκε για τη Sony

    Πριν ακόμη βγει στις αίθουσες το νέο Bond film SPECTRE η Sony ξεκίνησε τη διαφημιστική της καμπάνια με τίτλο «Made for Bond», με πρωταγωνίστρια τη Naomie Harris ως Moneypenny. Το SPECTRE, από την EON Productions του Albert R. Broccoli, τη Metro-Goldwyn-Mayer Studios και τη Sony Pictures Entertainment, θα βγει στις βρετανικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου, στις αμερικανικές στις 6 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα από τις 12 Νοεμβρίου.

    bAEBxM0L5UZdUuo0q3RRh1qbgnHRXEClFE8GfIcXkAg

    Μέσα από συναρπαστικές σκηνές δράσης, το σύντομο φιλμ ακολουθεί ένα κυνηγητό που κόβει την ανάσα στη Νότια Όχθη του Τάμεση, στο Λονδίνο, όπου η Moneypenny παλεύει με μυστηριώδεις κακούς για να παραδώσει το Xperia Z5 στον James Bond και χρησιμοποιεί κορυφαία gadget, όπως την προηγμένη compact φωτογραφική μηχανή RX100 IV Cyber-shot, για να καταγράψει τη δράση σε πάρα πολύ αργές κινήσεις.

    9LuqXztNic3UzwfA2Wdkc9sPOMlyAwXXSDBkZIWPRY0

    Ο θρυλικός Βρετανός σκηνοθέτης Danny Kleinman βρίσκεται πίσω από αυτό το φιλμάκι των 60 δευτερολέπτων. Η διαφημιστική εταιρεία adam & eve DDB μαζί με την εταιρεία παραγωγής Rattling Stick συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της διαφημιστικής ταινίας, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας γυρίστηκε με την επαγγελματική βιντεοκάμερα F65 της Sony, και εμπλουτίστηκε με παρακολούθηση σε αργή κίνηση, που μπορεί να δει ο θεατής μέσα από την οθόνη της μηχανής RX100 IV και με φωτογραφίες που προβάλλονται στην οθόνη του Xperia Z5.

    Η καμπάνια ξεκινάει επίσημα με το τηλεοπτικό διαφημιστικό, που θα προβάλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Η διαφημιστική εταιρεία MediaCom έχει αναλάβει την καμπάνια που περιλαμβάνει, επίσης, έντυπα, retail, ψηφιακά μέσα και διαφήμιση OOH (out-of-home).

    Fly7F-ptfLkwRksp58R77sPf2k81S3c3Ev6JiPeKewQ

    Η πολύ μικρή και ισχυρή κορυφαία φωτογραφική μηχανή RX100 IV, η οποία διαθέτει τον πρώτο stacked αισθητήρα Exmor RS CMOS τύπου 1.0 στον κόσμο, αποδίδει λήψη βίντεο σε πολύ αργή κίνηση 40x μέχρι τα 1000fps και έχει τη δυνατότητα γρήγορης ανάγνωσης δεδομένων -5 φορές ταχύτερα από προηγούμενα μοντέλα- είναι το τέλειο αξεσουάρ για τη Miss Moneypenny.

    Το Xperia Z5, με την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο με εκπληκτική ταχύτητα μόλις 0,03 δευτερόλεπτα, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στο κουμπί power και με κομψό, αδιάβροχο σχεδιασμό, αποτελεί ένα smartphone ιδανικό για τον James Bond. Ανακοινώθηκε πρόσφατα και θα είναι διαθέσιμο για αγορά, παγκοσμίως, από τον Οκτώβριο του 2015.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles