17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MIUI 9 και Xiaomi Mi 5X έρχονται στις 26 Ιουλίου

    Ένα poster που διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύπτει ότι η Xiaomi εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone που αποκαλείται Xiaomi Mi 5X. Τώρα σε επίσημη δημοσίευσή της στο Weibo η Xiaomi επιβεβαιώνει την κυκλοφορία της συσκευής τον Ιούλιο μαζί με την νέα έκδοση του UI της, του MIUI 9. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας μάλιστα είναι στις 26 Ιουλίου.

    Xiaomi-Mi-5X-shotjpg

    Μία διασημότητα από την Κίνα, ο Kris Wu, διαφημίζει το Mi 5X, μία συσκευή από την οποία γνωρίζουμε προς το παρόν μόνο την …οπίσθια πλευρά της. Διαθέτει μεταλλικό unibody design, dual cameras, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ αναμένεται να έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών Full HD ανάλυσης, επεξεργαστή Snapdragon 625, 4GB RAM και τιμή 1.999 γουάν (295 δολάρια).

    Ενδέχεται μάλιστα η συσκευή να διαθέτει και μία πιο ισχυρή έκδοση με Snapdragon 660 chipset, 6GB RAM, ενώ και οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν 12-megapixel dual rear cameras και εμπρόσθια κάμερα 16MP.

    Όσο για την αναβαθμισμένη έκδοση του MIUI 9, θα διαθέτει νέα εικονίδια και wallpapers, split screen mode, Picture-in-Picture mode, ενώ θα είναι πιο ομαλό στην πλοήγηση, σταθερό και ισχυρό.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles