21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    MLS Innovation Inc: Δυναμική είσοδο στην Κυπριακή αγορά με καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας

    MLS HQ

    Δυναμική είσοδο στην αγορά της Κύπρου κάνει η ελληνική εταιρεία MLS Innovation Inc στο πλαίσιο υλοποιήσεις του στρατηγικού σχεδιασμό της για επέκτασή σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη θεαματική είσοδο της στην αγορά της Σερβίας, η MLS επεκτείνεται τώρα και στην Κύπρο, με το μοναδικό παγκοσμίως MLS Easy, τη διεθνή καινοτομία MLS Safe και τη MAIC στην Ελληνική γλώσσα, που θα ενσωματώνονται τόσο στα Smartphones όσο και στα Tablets της εταιρείας, τα οποία θα διατίθενται στην κυπριακή αγορά, μέσω των μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας, όπως Public, καταστήματα Στεφανής και Electroline.

    Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η MLS θα συνεργαστεί στην Κύπρο με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας Cyta και PrimeTel.
    Εν τω μεταξύ, για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων MLS και την εξυπηρέτηση των πελατών στην Κύπρο, η MLS έχει ήδη προχωρήσει σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία Fonemaster, που εξειδικεύεται στην παροχή εξουσιοδοτημένης τεχνικής υποστήριξης (After Sales Service) μεγάλων κατασκευαστών προϊόντων τεχνολογίας όπως Samsung, LG, HUAWEI, SONY κλπ.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι η MLS, με βάση τα μερίδια της στην ελληνική αγορά για το 2017, κατέχει την 1η θέση στις πωλήσεις των Tablets (πάνω από Apple και Samsung) και την 3η θέση (σε τεμάχια) στα Smartphones. Η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2001 και συμμετέχει στο Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ASE General Index (ASE:IND), στο Δείκτη Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης (FTSE/ATHEX Mid Cap) και στο Δείκτη Εταιρειών Τεχνολογίας (FTSE/ATHEX Tech).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles