22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο tablet της MLS: iQTab Astro3G!

    Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε το νέο smartphone της MLS, το iQTalk Silk, αλλά υπάρχει και ακόμη μια προσθήκη στη γκάμα της εταιρείας, αυτή τη φορά ένα tablet. Το όνομά του, iQTab Astro3G.

    Διαθέτει οθόνη IPS 7,85 ιντσών (1024×768 pixels) και υπεύθυνο για τις επιδόσεις του είναι ένα τετραπύρηνο chipset στο 1,2GHz, ενω η RAM ανέρχεται στο 1GB. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης των 8GB επεκτείνεται μέσω microSD και η συσκευή «τρέχει» Android 4.2, ενώ υποστηρίζει και 3G μέσω κάρτας SIM, αλλά και επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιήσει κλήσεις ομιλίας! Στη συνδεσιμότητα περιλαμβάνονται και Bluetooth/microUSB με υποστήριξη OTG.

    iqtab-astro3g

    Το iQTab Astro3G έχει διαστάσεις 202,7x138x7,9 χιλιοστά και φέρει δύο κάμερες, μια οπίσθια των 3,2 MPixels και μια εμπρόσθια VGA, ενώ ζυγίζει 366 γραμμάρια. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3500 mAh. Παρούσες είναι όλες οι εφαρμογές φωνητικών εντολών της MLS, δηλαδή τα Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Post, Talk&Email και Talk&Drive (μαζί με χάρτες και πλοήγηση), αλλά με την προσθήκη του νέου Talk&Lock. Με αυτό μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας απλά προφέροντας μια λέξη-κλειδί, την οποία όμως το tablet αναγνωρίζει μόνο όταν προέρχεται από εσάς!

    Το MLS iQTab Astro3G θα κοστίζει €249 και εντός των ημερών θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων του OTE, αργότερα και στις υπόλοιπες αλυσίδες λιανικής.

    Εμείς έχουμε ήδη στα χέρια μας τη συσκευή και πολύ σύντομα θα διαβάσετε το review της στο Digital Life!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles