20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    MLS iQTab Kido. Tablet για μικρούς και μεγάλους, αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    Το MLS iQTab Kido, το νέο tablet για μικρούς και μεγάλους, το μοναδικό που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά, φέρνει σε αποκλειστικότητα το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα 129,90€.

    MLS iQTab Kido_Blue

    Το MLS iQTab Kido αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γονιό, καθώς μπορείνα επιλέξει σε ποιες εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί του και να ορίσει την επιτρεπόμενη διάρκεια ενασχόλησής του με το tablet. Απλό και εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα, το MLS iQTab Kido διαθέτει οθόνη αφής 7’’ LCD IPS με τεχνολογία multitouch, δύο κάμερες (μπροστά και πίσω) για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη 8GB.

    MLS iQTab Kido_Pink

    Το MLS iQTab Kido, ενσωματώνει δύο διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρών και των μεγάλων. Μέσω του παιδικού περιβάλλοντος, τα παιδιά μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να διαβάσουν βιβλία, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο, και να μελετήσουν. Από το Αndroid περιβάλλον, οι ενήλικοι χρήστες μπορούν με τη φωνή τους να στείλουν email μέσω της εφαρμογής Talk&Email, να σερφάρουν στο internet, να ακούσουν μουσική, να ποστάρουν και να κάνουν comments στο Facebook μέσω της εφαρμογής Talk&Post.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles