17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MLS IQTab WiFi Preview. Πρώτη επαφή…

    H MLS αναμένεται να εισέλθει δυναμικά και στην αγορά των tablets και το πρώτο της προϊόν είναι ένα 7αράκι έκπληξη, το MLS IQTab WiFi (model:IQ7010). Είναι ένα ωραίας αισθητικής (και αίσθησης, όταν το κρατάς) tablet με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels και διπύρηνο, Broadcom BCM28155 (Cortex-A9) SoC με συχνότητα λειτουργίας 1,2GHz.

    Διαθέτει 1GB RAM και 8GB storage που επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας μνήμης έως και κατά 32GB. Το βάρος του είναι μόλις 206 γραμμάρια ενώ το πάχος του 8,4 χιλιοστά. Το κόστος του είναι €179. Η εταιρεία πολύ σύντομα θα ανακοινώσει και έκδοση WiFi μαζί με δυνατότητες 3G + GPS που θα κοστίζει €209.

    iQTab (1)

    Στην πρόσοψη υπάρχει καμερούλα για chat αλλά και φωτογραφίες ή video ανάλυσης VGA (640×480 pixels τόσο για φωτογραφίες όσο και για video).

    iQTab (2)

    Στην δεξιά πλευρά, όπως κοιτάμε το tablet υπάρχουν δύο πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του πλήκτρου, ενώ στο κάτω μέρος, της ίδιας πλευράς υπάρχει dedicated πλήκτρο για την κάμερα (σύλληψη φωτογραφιών και video σε VGA).

    iQTab (3)

    Ωραία, απέριττη αισθητική για ένα άριστο σχεδόν αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές

    iQTab (4)

    Το πίσω μέρος, ασημένιου χρώματος έχει πολύ ωραίο, μαλακό στο άγγιγμα φινίρισμα. Υπάρχουν δύο ηχειάκια ενώ μπορείτε να δείτε και την υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD (δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου έως και κατά 32GB).

    iQTab (5)

    Στο πάνω μέρος της συσκευής, βρίσκουμε το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης καθώς και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Στο κάτω μέρος της συσκευής διαβάζουμε: “Σχεδιάζεται και παράγεται από την MLS στην Ελλάδα. Συναρμολογείται στην Κίνα“.

    iQTab (7)

    Όμορφο ε; Στα θετικά ότι προσφέρει και FM radio!

    iQTab (8)

    Παρατηρούμε τα κλασσικά πλήκτρα και συντομεύσεις για τις συσκευές του είδους που “τρέχουν” Android.

    iQTab (9)

    Η έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google είναι η Android 4.1.2 Jelly Bean, κάτι που βεβαίως βρίσκουμε εξαιρετικό.

    iQTab (10)

    Μία ιδέα από τις ρυθμίσεις που έχετε στην διάθεση σας καθώς και πληροφορίες για την συσκευή

    iQTab (12)

    Υπάρχουν αρκετές προεγκατεστημένες εφαρμογές, ανάμεσα στις οποίες είναι και το Talk&Post for Facebook, την νέα λειτουργία φωνητικών εντολών που η εταιρείας μας σύστησε με το iQTalk King. Επίσης προσφέρεται και η εφαρμογή Talk&Email.

    iQTab (16)

    iQTab (17)

    iQTab (20)

    Σύντομα θα μπορέσετε να διαβάσετε και το review μας για την συσκευή.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles