17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MLS IQTalk King Preview. Μία πρώτη, γρήγορη ματιά…

    Δύο νέες συσκευές φέρνει στην αγορά η MLS Πληροφορική. Το MLS IQTalk King, που αποτελεί το τρίτο κατά σειρά κινητό της εταιρείας και το οποίο είναι εξοπλισμένο με όλες τις τεχνολογίες φωνητικών εντολών (Talk&SMS, Talk&Call, Talk&SMS in Car) που έχει να προσφέρει συν το λογισμικό πλοήγησης Talk&Drive (MLS Destinator με φωνητικές εντολές) αλλά και μία νέα υπηρεσία/ εφαρμογή, με την ονομασία Talk&Post, που σας επιτρέπει να ενημερώνετε το προφίλ σας στο Facebook (αλλά και να κάνετε chat) χρησιμοποιώντας απλώς την… φωνή σας.

    iQTalk_King (1)

    iQTalk_King (2)

    Το “King” θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από τα καταστήματα της Cosmote, έναντι €249. Είναι ένα σχετικά ποιοτικό κινέζικης κατασκευής αλλά ελληνικής σχεδίασης smartphone με 4 ιντσών οθόνη LCD IPS ανάλυσης 480×854 pixels και διπύρηνο MediaTek SoC με συχνότητα λειτουργίας 1,0GHz και 512MB RAM.

    iQTalk_King (3)

    Ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 4GB (οι εφαρμογές της MLS βρίσκονται στην ROM πια και όχι σε ενσωματωμένη microSD καρτούλα όπως σε παλαιότερες λύσεις της εταιρείας) ωστόσο υπάρχει υποδοχή microSD που μπορείτε να εγκαταστήσετε έως και 32GB.

    iQTalk_King (5)

    iQTalk_King (6)

    Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα για βιντεοκλήσεις, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 8 MPixel με LED flash για φωτογραφίες και video.

    iQTalk_King (7)

    Αυτό που δεν περίμενα, πιάνοντας το “King” για πρώτη φορά στα χέρια μου, είναι ότι θα διαθέτει κάμερα με δυνατότητα χρήσης του HDR κατά την λήψη φωτογραφιών, αλλά και ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας για video (τραβάει έως και 720p).

    iQTalk_King (10)

    Δεν έχω ελέγξει ακόμη τις δυνατότητες της κάμερας, ωστόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνουν ότι είναι… υποσχόμενη.

    iQTalk_King (11)

    Το κινητό “τρέχει” Android v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) και σας επιτρέπει να κατεβάσετε όποια εφαρμογή θέλετε από το Google Play. Σύντομα θα προχωρήσουμε σε σχετικό review οπότε… stay tuned.

    iQTalk_King (12)

    Το MLS iQTalk Κing συνοδεύεται με δώρο όπως είπαμε τον πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive, βάση και φορτιστή αυτοκινήτου, συνολικής αξίας €89.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles