16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MLS iQTalk Onyx. Νέο smartphone αποκλειστικά στο Γερμανό

    Το νέο smartphone MLS iQTalk Onyx, με εντυπωσιακή οθόνη και απεριόριστες δυνατότητες, φέρνει σε αποκλειστικότητα το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    MLS iQTalk Onyx

    Με μεγάλη οθόνη 5.5” και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, το MLS iQTalk Onyx αποτελεί το ιδανικό smartphone για πραγματικά άνετο σερφάρισμα στο Internet και παρακολούθηση βίντεο με υψηλή ευκρίνεια. Η συσκευή διαθέτει κύρια κάμερα 13MPixels για ολοζώντανες φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και μπροστινή κάμερα 3.2MP για απίθανες selfies και βίντεο-κλήσεις. Το MLS iQTalk Onyx διαθέτει, επίσης, μεγάλη μνήμη 16GB για να μπορεί κανείς να αποθηκεύει εύκολα τις αγαπημένες του φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές, τραγούδια και παιχνίδια. Η συσκευή υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο, ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

    Η προσωπική βοηθός MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), με τις λειτουργίες MLS Pedia, MLS Translate και MLS Caller ID, διευκολύνει το χρήστη και κάνει το MLS iQTalk Onyx να ξεχωρίζει. Μέσω φωνητικής εντολής στα ελληνικά μπορεί να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook, να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, αλλά και να βρει πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης.

    Το MLS iQTalk Onyx διατίθεται στα 249€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μαζί με τη συσκευή δώρο ένα MLS Destinator Talk&Drive αξίας 49€.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles