21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MLS Kido Review «Μένουμε… πάντα παιδιά»!

    Τα σημερινά παιδιά από τη στιγμή που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται, αναπτύσσουν μία ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα tablets και τα smartphones των γονιών τους. Άλλωστε, η «δύναμη» που πηγάζει από το απλό άγγιγμα μίας touch οθόνης δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει το βλέμμα των παιδιών, αποσπώντας την προσοχή και δίνοντας τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν έναν διαφορετικό αλληλεπιδραστικό κόσμο. Ειδικότερα, με την περίπτωση των tablets, όπου ως γνωστόν το μέγεθος της οθόνης είναι εμφανώς μεγαλύτερο σε σύγκριση με ένα κινητό τηλέφωνο, τότε η εμπειρία που αντικρίζουν τα παιδικά μάτια είναι απλώς… «μαγική»! H MLS, η οποία εστιάζει στις ανάγκες τόσο των παιδιών όσο και των γονιών τους, μας προτείνει το MLS Kido, ένα tablet 7 Ιντσών που απευθύνεται σε μικρά, αλλά και σε… μεγάλα παιδιά!

    MLSKido2018_Blue_Face

    Σούπερ αντοχή!

    Ένα πολυλειτουργικό Wi-Fi tablet που απευθύνεται πρωτίστως σε παιδιά απαιτεί… ειδικό design και το σχεδιαστικό team της MLS έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να δημιουργήσει ένα tablet που να αντέχει ακόμη και στις πιο σκληρές κακουχίες και πτώσεις. Κατασκευασμένο από άκρως ανθεκτικό και ποιοτικό υλικό κατασκευής με rubber στις γωνίες για… maximum αντοχή και με μεγάλο περιμετρικό frame που αποτρέπει το κρύσταλλο της οθόνης από το να έρχεται σε άμεση επαφή με κάποιο εξωτερικό αντικείμενο, το Kido είναι πολύ σκληρό για να… πεθάνει! Οι διαστάσεις του Kido βοηθούν στο ξεκούραστο κράτημα, αλλά και στον εύκολο χειρισμό χωρίς να μετατρέπεται σε «βάρος» ύστερα ακόμη και από πολύωρη χρήση.

    MLSKido2018_All

    Διασκέδαση και εκπαίδευση (κι όχι μόνο)!

    Το MLS Kido διαθέτει τετραπύρηνο CPU και έρχεται με πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές που δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους της τεχνολογίας να ψυχαγωγηθούν, αλλά και να διδαχθούν, καθώς αρκετές από αυτές διαθέτουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες του Kido έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος γονικού ελέγχου, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να ορίσουν μία σειρά από επιλογές που εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια στους μικρούς φίλους της mobile τεχνολογίας (και έτσι θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο). Επιπλέον, η έκδοση 7.1 του λειτουργικού Android χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους users τεράστια ελευθερία κινήσεων, μοναδική ευχρηστία και πολλές επιλογές που προσαρμόζουν το tablet σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Βέβαια μπορεί το Kido να είναι επικεντρωμένο στα παιδιά, όμως και όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει τις εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες του tablet της MLS. Η ποιοτική 7ιντσή IPS LCD οθόνη του (με ανάλυση 1024×600 pixels) ξεχωρίζει για τα ζεστά και ρεαλιστικά χρώματα της, ενώ η ευκρίνεια της προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μία άκρως ξεκούραστη εμπειρία.

    MLSKido2018_Pink_005

    Όσον αφορά τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, το MLS Kido έρχεται με 8GB, τα οποία όμως μπορούν να επεκταθούν μέσω μίας κάρτας microSD, φτάνοντας μέχρι και χωρητικότητα στα 32GB. Επιπλέον, δεν γίνεται να μην εκθειάσουμε την μεγάλη αυτονομία της συσκευής, με το Kido να «επιζεί» πολύ καιρό χωρίς φόρτιση. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς από το tablet της MLS δεν λείπουν οι κάμερες που σας επιτρέπουν να τραβάτε τις φωτογραφίες σας, αλλά και να πραγματοποιείτε τις βίντεο-κλήσεις σας. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως οι περισσότερες συσκευές της MLS, έτσι και το Kido tablet υποστηρίζουν φωνητικές εντολές μέσω της ψηφιακής βοηθού MAIC. Χρησιμοποιώντας μόνο την ομιλία σας, μπορείτε να μεταφράσετε άγνωστες λέξεις (Talk & Translate), να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις (Talk & Search), να παρακολουθήσετε videos στο YouTube (Talk & Watch), να στείλετε τα e-mail σας (Talk & E-Mail) ή να ποστάρετε στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα (Talk & Post).

    MLSKido2018_Blue_007

    Για όλη την οικογένεια!

    Αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι το MLS Kido θα ξετρελάνει τους μικρούς φίλους της mobile τεχνολογίας, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Πιστέψτε μας θα το ευχαριστηθούν όλοι, καθώς πρόκειται για ένα tablet που είναι ιδανικό για… όλη την οικογένεια!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles