24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    MLS MX Notch: Unboxing και hands-on στο προσιτό και δυνατό smartphone με τη χορταστική οθόνη

    Η MLS έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά χάρη στις οικονομικές συσκευές που προσφέρει αλλά, κυρίως, χάρη στις υπηρεσίες και τα βοηθήματα με αναγνώριση της ελληνικής φωνής που αναπτύσσει εδώ και χρόνια. Το τελευταίο μοντέλο της που έφτασε στα γραφεία μας είναι το MLS MX Notch, μια συσκευή με αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ελκυστική εμφάνιση και μεγάλη οθόνη και φυσικά δε χάσαμε την ευκαιρία να προβούμε σε ένα hands-on video της.

    Το MX Notch έχει οθόνη FullView IPS 6,19″ με wide aspect ratio και HD+ ανάλυση (1440×720 pixels), μεταλλικό frame και γυαλιστερό πίσω μέρος με dual camera setup, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο κέντρο της πλάτης. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε ένα οκταπύρηνο chipset της MediaTek (Helio P22) μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD έως 128GB ακόμη. Τρέχει Android 8.1 Oreo σε μια σχετικά pure μορφή του και από πλευράς συνδεσιμότητας έχει Bluetooth 4.0 και Wi-Fi/4G, αλλά όχι NFC.Να σημειωθεί πως το SIM/microSD tray έχει 3 υποδοχές, οπότε μπορείτε να επεκτείνετε το χώρο αποθήκευσης χωρίς να θυσιάσετε τη 2η κάρτα SIM.

    Από πλευράς φωτογραφικών δυνατοτήτων, το MLS MX Notch έχει μια dual camera 20+8MP με δυνατότητα λήψης 1080p video στα 30FPS (με EIS – Electronic Image Stabilization) και το bokeh effect, ενώ η selfie κάμερα έχει αισθητήρα 20MP και μπορεί επίσης να κάνει λήψη 1080p video. Ο ήχος του είναι σε καλά επίπεδα ισχύος, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και φορτίζει μέσω του παρεχόμενου φορτιστή 10 Watts. Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης [b]ακουστικά-ψείρες με 3,5mm βύσμα, καθώς η συσκευή διαθέτει την αντίστοιχη υποδοχή. Επίσης θα βρείτε καλώδιο USB Type-C, ενώ η MLS διαθέτει και αξεσουάρ για τη συσκευή, όπως προστατευτική θήκη.

    Ειδική μνεία θα γίνει στην ψηφιακή βοηθό της MLS, την MAIC, η οποία αναγνωρίζει τις φωνητικές εντολές στα ελληνικά και μπορεί να αναζητήσει οτιδήποτε θέλετε στο διαδίκτυο, να σας βρεί τα κοντινότερα σημεία/καταστήματα ενδιαφέροντος, να ανοίξει το YouTube σε ένα συγκεκριμένο καλλιτέχνη/τραγούδι, να κάνει αυτόματη μετάφραση οτιδήποτε και να της υπαγορεύσετε, να γράψει SMS για εσάς ή να καλέσει κάποια επαφή σας. Βοηθά επίσης ιδιαίτερα κατά την πλοήγηση μέσω των χαρτών, ενώ διαθέτει ακόμα και εγκυκλοπαίδεια που μπορείτε να “ξεφυλλίσετε” φωνητικά.

    Το MLS MX Notch είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε μπλε και μαύρο χρώμα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles