11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    MLS Safe. Να ο τρόπος για να σου προσφέρει το smartphone σου ασφάλεια στο maximum

    Από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα για σένα σήμερα είναι το smartphone και το Tablet σου. Και φυσικά θέλεις να προστατεύεις από όλους το περιεχόμενό τους. Αν θέλεις η συσκευή σου να είναι “για τα μάτια σου μόνο” το MLS Safe™ είναι μία ελληνική καινοτομία, που αν τη ζήσεις, δε θα μπορέσεις μετά εύκολα να εμπιστευτείς άλλη συσκευή.

    mls-safe

    Αν θέλεις να απαλλαγείς από τις αδιάκριτες ματιές και να αποτρέψεις τυχαίες προσβάσεις στην συσκευή σου,  το MLS Safe™  σε προστατεύει σε όλα τα επίπεδα. Κανείς πλέον δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο σου, ή ακόμα να δει ποιος σε καλεί ή ποιος σου στέλνει μήνυμα. Μόνο εσύ είσαι ο κωδικός σου, καθώς το MLS smartphone και το MLS Tablet σου ανοίγει μόνο με το δακτυλικό σου αποτύπωμα και δε μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σ’ αυτό ό,τι και αν κάνει, ακόμη και αν γνωρίζει το PIN ή το Μοτίβο σου!

    1-11

    Το MLS Safe™ σού παρέχει απόλυτο έλεγχο με μία μόνο κίνηση, έχοντας έλεγχο σε κάθε σου επικοινωνία μόνο με τον αντίχειρά σου. Είτε πρόκειται για μία εισερχόμενη κλήση, είτε για ένα εισερχόμενο μήνυμα, είτε για ειδοποιήσεις από social media (Vibe, Skype, Messenger κ.ά), μόνο εσύ θα μπορείς να δεις το περιεχόμενό τους.

    Με το MLS Safe™ ξεχνάς τα PINs και τα μοτίβα και γίνεσαι ο απόλυτος κυρίαρχος του κινητού σου με ένα απλό άγγιγμα.

    mls-safe-start

    Η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα που σου προσφέρει το MLS Safe™ είναι ό,τι χρειάζεσαι για το κινητό σου και το περιεχόμενό του. Κανείς δε θα μπορεί να έχει πια πρόσβαση σε κάτι που είναι δικό σου και δε θέλεις να φτάσει σε ανεπιθύμητους ή αδιάκριτους.

    Το MLS Safe™ αποτελεί πραγματική ασπίδα προστασίας με έξυπνο και κομψό τρόπο, για ό,τι θέλουμε να κρατήσουμε ιδιωτικό, στο πλέον απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς μας: το smartphone μας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles