16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    MLS T8 Fingerprint tablet Review: «Ασφάλεια, αξιοπιστία & δύναμη με… στυλ ελληνικό»!

    Η MLS είναι νούμερο 1 Brand στην αγορά των tablets στην Ελληνική αγορά, καθώς εδώ και πολύ καιρό έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, με τα προϊόντα της να συνδυάζουν αξιοπιστίαταχύτηταhigh-tech specs, μοναδικό interactivity αλλά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ιδιωτικότητας (άλλωστε όλοι μας γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια στη σημερινή εποχή)! Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της MLS έχει καταφέρει να κερδίσει όλους τους χρήστες (από του πιο αρχάριους μέχρι τους πιο… «βετεράνους»), καθώς τα προϊόντα της καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του εκάστοτε user, χωρίς φυσικά το κόστος ενός MLS tablet να εκτινάσσεται στα ύψη. Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα το MLS T8 Fingerprint tablet και η εμπειρία που είχαμε μαζί του ήταν αν μη τι άλλο… μία μικρή απόλαυση!

    MLS_T8_Fingerprint-4G_Face

    Magnificent Looks & Specs!

    Με το που βγάζεις το MLS T8 Fingerprint από την συσκευασία του, το μάτι μας πέφτει αμέσως στην premium κατασκευή από αλουμίνιο που περιβάλλει το tablet. Η λεπτότητα (με πάχος στα 9.2mm) και το elegant design (διαστάσεων: 170,2×240 mm), αποτελούν ορισμένα από τα ατού του 10.1 ιντσών tablet, ενώ δεν γίνεται να μην σταθούμε στην προσεγμένη θέση που βρίσκονται τα buttons της αυξομείωσης της έντασης του ήχου και το power on/off button. Στο κέντρο δεσπόζει ο fingerprint sensor, που διακρίνεται για την ταχύτητα ανάγνωσης του δαχτυλικού σας αποτυπώματος. Εάν βέβαια είχατε τις αμφιβολίες σας για το ότι ένα 10ιντσό tablet δεν μπορεί να είναι και ελαφρύ, τότε με το MLS T8 Fingerprint θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, καθώς το tablet της MLS προσφέρει μία σχετική άνεση όταν το κρατάτε, ακόμη και ύστερα από πολύωρη χρήση.

    MLS_T8_Fingerprint-4G_008

    Το MLS T8 Fingerprint ενσωματώνει μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα «mini powerhouse» tablet που είναι βέβαιο ότι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και θα καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σας σε επικοινωνία, πλοήγηση στο Internet και φυσικά ψυχαγωγία. Η μεγάλη οθόνη των 10.1 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD (1920×1080 pixels – FHD) διακρίνεται για τα εκπληκτικά χρώματα και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Στην καρδιά του MLS T8 βρίσκεται ένα Octa-Core SoC, χρονισμένο στα 1.5GHz (MediaTek MT6753), ενώ συνοδεύεται από 2GB RAM. O αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 16GB, αν και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, καθώς εάν δεν σας φαίνονται αρκετά υπάρχει πάντοτε η επιλογή της MicroSD slot (δέχεται SD cards μέχρι τα 64GB).

    MLS_T8_Fingerprint-4G_Back

    Σε ότι έχει να κάνει με την συνδεσιμότητα, το MLS T8 Fingerprint ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες που υπάρχουν στον τομέα του connectivity, με υποστήριξη Wi-Fi (b/g/n), 4G LTE, Bluetooth 4.0 και GPS. Εκεί βέβαια που η πρόταση της MLS είναι «όλα τα λεφτά», είναι στην ύπαρξη μπαταρίας με χωρητικότητα στα 6000mAh, πράγμα που σημαίνει ότι εξασφαλίζει μπόλικη αυτονομία όσο και εάν το… ταλαιπωρήσετε (κοινώς μπορείτε να σερφάρετε με τις ώρες άνετα και να χαζεύετε τις αγαπημένες σας σειρές για πολλές ώρες)! Τέλος, για τους fans των mobile photos, η πρόταση της MLS προσφέρει κύρια κάμερα στα 8MP και εμπρόσθια selfie cam στα 3.2MP.

    MLS_T8_Fingerprint-4G_3sides

    For your eyes (and your voice)… only!

    Η MLS ως γνωστόν δίνει τεράστια έμφαση στον τομέα του user experience, προσέχοντας σε τεράστιο βαθμό τομείς που άλλες εταιρείες δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία. Δεν είναι μόνο το λειτουργικό σύστημα Android Nougat 7.0 που προσφέρει απίθανη ευκολία και εξελιγμένες λειτουργίες, αλλά και ένα πλήθος από ενσωματωμένα features που θα κάνουν τα mobile ταξίδια σας πιο άνετα, αλλά κυρίως πιο… ασφαλή. Ξεκινώντας με την αναβαθμισμένη virtual assistant MAIC (ΜLS Artificial Intelligence Center), δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχετε στα χέρια σας ένα μικρό «κέντρο επιχειρήσεων», με το οποίο μάλιστα μπορείτε να… επικοινωνήσετε!

    MLS_T8_Fingerprint-4G_001

    Τα πράγματα είναι απλά, καθώς η MAIC αντιλαμβάνεται πλήρως τις φωνητικές εντολές που θα της δώσετε και έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε αυτομάτως να εκτελέσετε μία σειρά από επιλογές που αφορούν στην… πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων (Talk & Call) αποστολή μηνυμάτων (Talk & SMS), παρακολούθηση YouTube Videos (Talk & Watch) και αποθήκευση των επαφών σας στο λεπτό (Talk & Contact). Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς με την MAIC μπορείτε να οδηγήσετε μέσα στην πόλη (Talk & Drive), να ανακαλύψετε κάποια άγνωστη κλήση (MLS Dialer) ή να βρείτε οτιδήποτε κι εάν ψάχνετε μέσω της λειτουργίας MLS Search. Παράλληλα, για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση η λειτουργία MLS Live σας επιτρέπει να βρείτε φαρμακεία, τράπεζες, νοσοκομεία, πρατήρια, ακόμη και τον καιρό ή σημεία στάθμευσης στην πόλη!

    MLS_T8_Fingerprint-4G_S1

    To καλύτερο, βέβαια, σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς το Τ8 Fingerprint προσφέρει μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας, καθώς είναι το πρώτο tablet που έρχεται με την καινοτομία MLS Safe™. H καινοτομία MLS Safe™ διατηρεί με έξυπνο και απλό τρόπο, χωρίς την ύπαρξη PIN ή μοτίβου, προσωπικές όλες τις πληροφορίες του χρήστη (εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, Push notifications από τα social media). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το MLS T8 σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε το περιεχόμενο που προβάλλεται στο tablet, αποκλειστικά (και μόνο) για τα μάτια σας. Το μόνο που απαιτείται είναι η αναγνώριση του δαχτυλικού αποτυπώματος του χρήστη μέσω του fingerprint sensor που διακρίνεται για την αναγνώριση του αποτυπώματος σε χρόνο… dt! Με πιο απλά λόγια, με τη λειτουργία Safe το κείμενο από το μήνυμα, το όνομα της επαφής που σας κάλεσε ή ο αριθμός του αποστολέα εμφανίζονται μόνο σε εσάς!

    MLS_T8_Fingerprint-4G_006

    PLAY SAFE!

    Το MLS T8 Fingerprint tablet πρόκειται για μία ξεχωριστή πρόταση που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες σας, αλλά παράλληλα σας επιτρέπει να διαφυλάξετε πλήρως την ιδιωτικότητα και την προσωπική σας mobile καθημερινότητα. Εναλλακτικό, με πλήθος από λειτουργίες, πανέμορφο και διαφορετικό… με το T8 είναι σίγουρο ότι θα παίξετε εκ του ασφαλούς!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles