20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    MMD Philips 243B1JH: Πανίσχυρη, άνετη και “πράσινη”!

    Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά οθονών Philips B Line είναι η νέα Philips 243B1JH (23,8″ / 60,5 εκ διαγ.), μία πανίσχυρη σε χαρακτηριστικά οθόνη για άνετη και ασφαλή παραγωγικότητα. Αυτή η οθόνη Philips προσφέρει υβριδική βάση σύνδεσης USB για την απλοποίηση των συνδέσεων: ένα καλώδιο διπλού πλέγματος USB με υποδοχές Type C και A παρέχει βίντεο, Ethernet, φόρτιση ισχύος (έως και 100W) και DisplayLink. Αυτή είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μία οθόνη που εξασφαλίζει ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα, άνεση και ασφάλεια – είτε πρόκειται για σύνθετες ρυθμίσεις, πολυσύχναστα γραφεία ή συνεργατικούς χώρους εργασίας ανοιχτού τύπου.

    Απλή και πλήρης συνδεσιμότητα

    Ένας σταθμός εργασίας πρέπει να είναι απλός, άνετος και οργανωμένος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η οθόνη Philips USB Docking προσφέρει universal port replication για μια εύκολη, ολοκληρωμένη και χωρίς ακαταστασία σύνδεση. Η Philips 243B1JH διαθέτει υβριδική βάση σύνδεσης USB με θύρες USB-C και USB-A. Το USB-C είναι ένας λεπτός, αναστρέψιμος σύνδεσμος που επιτρέπει εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο, γρήγορη μεταφορά δεδομένων, και επαναφόρτιση ισχύος φορητού υπολογιστή απευθείας από την οθόνη (με παροχή ισχύος έως 100W). Το USB-A με DisplayLink επιτρέπει σχεδόν οποιαδήποτε τελευταία χρήση φορητού υπολογιστή. Αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερα: το ενσωματωμένο RJ-45 Ethernet εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων και το DisplayPort-out επιτρέπει εύκολα το στήσιμο πολλαπλών οθονών σε αλυσίδα μαργαρίτα. Το DisplayPort-out επιτρέπει τη σύνδεση άλλων υψηλής ανάλυσης οθονών με ένα μόνο καλώδιο από την πρώτη σας οθόνη στον υπολογιστή, το οποίο συμβάλλει στη δημιουργία μιας καθαρής επιφάνειας εργασίας χωρίς την ταλαιπωρία και την ακαταστασία καλωδίων: ένας οργανωμένος χώρος καλλιεργεί και αντανακλά έναν εξίσου οργανωμένο νου.

    Απόδοση και ασφάλεια

    Η Philips 243B1JH βελτιστοποιεί την εμπειρία προβολής. Διαθέτει οθόνη IPS LCD που εξασφαλίζει ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών και ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα, χρωματική ακρίβεια και συνεπή φωτεινότητα. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό όταν εργάζεστε σε ομάδα  μπροστά από μία μόνο οθόνη: είναι δυνατή η τέλεια προβολή της οθόνης από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία, χωρίς συμβιβασμούς στην αναπαραγωγή εικόνων. Για μία πιο άνετη εμπειρία θέασης και ευεξία του χρήστη, αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης τη ρύθμιση Philips LowBlue Mode και τεχνολογία Flicker-Free, ενώ είναι πιστοποιημένη με TÜV Rheinlend.

    Η νέα οθόνη Philips 243B1JH είναι επίσης η σωστή επιλογή για όσους επιθυμούν λίγο περισσότερη ασφάλεια: η πιο πρόσφατη αναδυόμενη webcam είναι εξοπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες για αναγνώριση προσώπου Windows Hello™, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν στις συσκευές Windows σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα (τρεις φορές πιο γρήγορα από έναν κωδικό).

    “Πράσινη” στην καρδιά

    Όπως ολόκληρη η σειρά B Line, αυτό το μοντέλο πληροί μια πληθώρα περιβαλλοντικών προτύπων και πιστοποιήσεων όπως EnergyStar 8.0, EPEAT[1], TCO Certified Edge και RoHS. Το ενσωματωμένο PowerSensor ανιχνεύει την παρουσία του χρήστη και προσαρμόζει αντίστοιχα τη φωτεινότητα της οθόνης (μειώνοντας τη φωτεινότητα όταν ο χρήστης απομακρύνεται), οδηγώντας έτσι σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%. Επιπλέον, η οθόνη είναι εξοπλισμένη με LightSensor που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της εικόνας για να ταιριάζει στις συνθήκες φωτισμού του χώρου, για ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

    Η οθόνη Philips 243B1JH θα είναι διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €419.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.gr/c-m-so/monitors

    ***********

    [1] Η βαθμολογία EPEAT ισχύει μόνο όπου η Philips καταχωρεί το προϊόν. Παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.epeat.net/ για να δείτε την κατάσταση εγγραφής στη χώρα σας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles