18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    MMD Philips 499P9H: H βραβευμένη SuperWide οθόνη, σχεδιασμένη για επαγγελματίες που επιζητούν την απόδοση!

    Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner για τις οθόνες Philips, λανσάρει την ολοκαίνουρια 32:9 SuperWide κυρτή LCD οθόνη Philips 499P9H Brilliance. Πρόκειται για τη βραβευμένη 49” (48,8″ / 124 εκ διαγ.) οθόνη που παρέχει στους επαγγελματίες χρήστες μια πλούσια ποικιλία χαρακτηριστικών για την ενίσχυση της απόδοσης, ώστε κάθε λεπτό εργασίας να είναι  ακόμη πιο αποτελεσματικό, πιο παραγωγικό και πιο απολαυστικό. Εξοπλισμένη με μία τεράστια οθόνη 32:9 SuperWide και εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, η Philips 499P9H προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά σε έναν πολυτελές μεγάλο format, το οποίο ισοδυναμεί με δύο οθόνες πλήρους μεγέθους, καθιστώντας την ιδανική εναλλακτική λύση στο  στήσιμο δύο οθονών 27” Quad HD. Διαθέτοντας βολική σύνδεση USB-C docking, η οποία προσφέρει το πλεονέκτημα της υψηλής ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων και της ευέλικτης συνδεσιμότητας, καθώς επίσης μία αναδυόμενη pop-up κάμερα και σχεδιασμό φιλικό προς το περιβάλλον, αυτή η οθόνη τα έχει όλα.

    499P9H_00-APP-global-001

    Επιφάνεια εργασίας από τη μία άκρη στην άλλη

    Η Philips 499P9H γνωρίζει πώς να κάνει εντύπωση. Το πελώριο σχήμα της είναι ένα βραβευμένο χαρακτηριστικό μοντέρνου σχεδιασμού με κυρτή οθόνη 1800r που αντικατοπτρίζει το φυσική μορφή του ματιού και περιβάλλει απαλά το χρήστη, ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς και μεγιστοποιώντας την άνεση. Επιπλέον, η ομορφιά αυτής της οθόνης είναι πολύ πιο ουσιαστική, καθώς το μεγάλο πλάτος της προσδίδει εξαιρετική ικανότητα αύξησης της παραγωγικότητας. Η ανάγκη για περίπλοκες ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών με το ενοχλητικό διαχωριστικό κενό και τα ακατάστατα καλώδια, είναι πλέον παρελθόν. Αντίθετα, η οθόνη 499P9H παρέχει 49 εντυπωσιακές ίντσες χώρου εργασίας, ακριβώς σαν δύο οθόνες 27″ 16:9 Quad HD που τοποθετούνται δίπλα-δίπλα. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να απλώνουν και να συγκρίνουν έγγραφα, ή να διαχειρίζονται πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να στοιβάζουν παράθυρα, να κάνουν scroll ή zoom. Και για να υποστηρίξει επιπλέον επιλογές ρυθμίσεων, ένας ενσωματωμένος διακόπτης MultiClient Integrated KVM εργάζεται με τη λειτουργία Multi-View για να επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται ταυτόχρονα δύο ξεχωριστές συσκευές με ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερο χρόνο και χώρο.

     499P9H_00-GAL-en_GB 

    Μια συναρπαστική οπτική εμπειρία

    Με μία τόσο μεγάλη οθόνη, η ποιότητα εικόνας υψηλής απόδοσης είναι απαραίτητη. Και εδώ, η Philips 499P9H ξεχωρίζει από το πλήθος. Η ανάλυση Dual Quad HD (5120 x 1440) σημαίνει υψηλότερη πυκνότητα εικονοστοιχείων και μεγαλύτερη λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία HDR 400 πιστοποιημένη από τη VESA προσφέρει εκθαμβωτικά χρώματα, μελανές σκιές και αστραφτερά λευκά, κάνοντας τις εικόνες πιο ρεαλιστικές και εξασφαλίζοντας βέλτιστο βάθος και απόχρωση. Για μια σχεδόν ολοκληρωμένη προβολή πεδίου, η οθόνη VA της Philips βασίζεται σε μια προηγμένη τεχνολογία κατακόρυφης ευθυγράμμισης, η οποία παρέχει υψηλές αναλογίες στατικής αντίθεσης που αποδίδουν ευκρινείς εικόνες από οποιαδήποτε οπτική γωνία. Οι σχεδιαστές CAD, γραφίστες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, φωτογράφοι, και όλοι οι άλλοι επαγγελματίες που απαιτούν εξαιρετική ακρίβεια στα pixel και τα χρώματα θα εξυπηρετηθούν πολύ καλά από αυτή την οθόνη.

    499P9H_00-A1P-global-001

    Σχεδιασμένη για το σύγχρονο επαγγελματία

    Με το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που απαιτεί μεγαλύτερη ευελιξία, δυναμισμό και προσαρμοστικότητα, οι σημερινοί επαγγελματίες χρειάζονται εξοπλισμό που μπορεί να συμβαδίσει. Η Philips 499P9H ικανοποιεί αυτή την ανάγκη με μία σειρά από καινοτόμες λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες να αξιοποιήσουν το χρόνο εργασίας τους. Ένας ενσωματωμένος σταθμός σύνδεσης USB 3.1 type-C με παροχή ισχύος παίζει βασικό ρόλο στην αύξηση της παραγωγικότητας για τους επαγγελματίες εν κινήσει. Με την τεχνολογία υψηλής ταχύτητας USB 3.1, η μεταφορά δεδομένων είναι γρηγορότερη, και η αναστρέψιμη υποδοχή USB-C επιτρέπει εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο. Περιφερειακές συσκευές καθώς και notebooks μπορεί να συνδεθούν απευθείας στην οθόνη για τη μεταφορά αρχείων, παρακολούθηση video, και πολλά άλλα. Και για να ολοκληρωθεί η εμπειρία σύνδεσης, μπορεί να παρέχεται μία ασφαλής ενσύρματη σύνδεση για τα notebooks χωρίς ξεχωριστό καλώδιο χάρη στην ενσωματωμένη θύρα RJ45 της οθόνης. Για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, η οθόνη περιλαμβάνει μία εύχρηστη αναδυόμενη pop-up κάμερα, εξοπλισμένη με αναγνώριση προσώπου Windows HelloTM, η οποία μπορεί να κρυφτεί διακριτικά και με ασφάλεια όταν δε χρησιμοποιείται. Και επειδή η άνεση των χρηστών αποτελεί πάντα προτεραιότητα, η οθόνη Philips 499P9H προσφέρει στους χρήστες μια πληθώρα λύσεων απεικόνισης που περιλαμβάνουν την τεχνολογία Flicker-Free και τη λειτουργία LowBlue Mode, καθώς και αποτελεσματικά εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως βάση ρυθμιζόμενου ύψους με δυνατότητα περιστροφής, κλίσης και εντοιχισμού VESA.

    499P9H_00-A2P-global-001

     

    Η Philips 499P9H είναι διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 1099€.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles