13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Mobile Internet με κάρτα στο laptop σας: Δείτε εδώ τα πακέτα των δικτύων πριν φύγετε για διακοπές

    Διακοπές ναι… Internet όμως; Πείτε ναι και σ’ αυτό, χωρίς να πρέπει να «εκτοξεύσετε» το λογαριασμό του πακέτου κινητής τηλεφωνίας στο δίκτυο στο οποίο είστε συνδρομητές.


    Η καλύτερη λύση γι’ αυτό ακούει στο όνομα Mobile Internet με κάρτα. Μ’ ένα stick (που είτε έχετε από προηγούμενη χρονιά, είτε θα αγοράσετε μαζί με τη νέα σας σύνδεση), μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι, με ελάχιστα χρήματα, οι διακοπές σας θα είναι πιο «δικτυωμένες» από ποτέ. Ας δούμε, όμως, τις προτάσεις των δικτύων, όσον αφορά το Internet με κάρτα από το laptop σας.

    COSMOTE Internet On The Go με κάρτα

     

    Η εταιρεία σάς προσφέρει δύο επιλογές, ώστε να επιλέξετε το πακέτο σύνδεσης που σας ταιριάζει.

    –     SIM Pack αξίας 20€, που περιέχει 20€ για χρήση Internet, κάρτα SIM και σύντομες οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας

    –     Full Pack αξίας 50€, που περιέχει 20€ για χρήση Internet, κάρτα SIM, σύντομες οδηγίες χρήσης και ένα ασύρματο modem τύπου USB Stick με ταχύτητες σύνδεσης έως 7.2Mbps (για όσους δε διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σύνδεσης με το δίκτυο της COSMOTE).

    Η προσφορά, μάλιστα, που τρέχει αυτή την περίοδο, σας επιτρέπει να έχετε 30 μέρες δωρεάν Internet με κάθε νέο πακέτο σύνδεσης Full Pack.

    Έπειτα, δεν έχετε παρά να ανοίξετε απλά οποιαδήποτε ιστοσελίδα σ’ έναν πλοηγό Internet και θα οδηγηθείτε στην ειδική ιστοσελίδα της υπηρεσίας για να επιλέξετε το χρόνο πρόσβασης στο Internet που επιθυμείτε:

    Χρόνος πρόσβασης στο Internet Χρέωση (€)(πάσο πρόσβασης) Μέγιστος Όγκος Χρήσης (GB) ανά πάσο πρόσβασης
    1 ημέρα 5€ 1GB
    10 ημέρες 15€ 2GB
    30 ημέρες 40€ 5GB

     

     

    Ανανέωση χρόνου ομιλίας

    Αν τώρα ξοδέψετε το χρόνο σας και θέλετε να ανανεώσετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, αυτό μπορεί να γίνει:

    –     με κάρτες ανανέωσης αξίας 10€

    –     με e-Vouchers αξίας 5€, 10€ και 30€

    –     μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Easy Transfer με την οποία οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να μεταφέρουν ποσό με χρέωση του λογαριασμού τους.

    –     επιλέγοντας το ποσό που θέλετε από 5€ έως 100€ σε ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTESHOP και λοιπών συνεργατών.

    Επιπλέον, κάνοντας ανανέωση υπολοίπου στα παραπάνω καταστήματα ή μεταφορά ποσού από το μηνιαίο πάγιό σας μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Easy Transfer, κερδίζετε πρόσθετη αξία επί του ποσού ανανέωσης: 10% για ποσά από 20€ έως και 49,99€ και 15% για ποσά από 50€ έως και 100€.

    Vodafone KαρτοInternet

     

    Η πρόταση της Vodafone έχει φέτος μία ευχάριστη έκπληξη για σας – μπορεί να λειτουργήσει και στο εξωτερικό.

    Το Vodafone ΚαρτοInternet περιλαμβάνει τα εξής πακέτα:

    Πακέτο σύνδεσης & USB modem 35€: το πλήρες πακέτο σύνδεσης παρέχει USB modem τύπου Κ3770 με ταχύτητα σύνδεσης 7,2 Μbps, κάρτα SIM, σύντομο οδηγό χρήσης της υπηρεσίας και μία κάρτα πρόσβασης στο Internet.

    –  Πακέτο σύνδεσης 15€: Για όσους διαθέτουν ήδη ασύρματο modem και δε χρειάζονται το σχετικό εξοπλισμό, το πακέτο παρέχει την κάρτα SIM, σύντομο οδηγό χρήσης της υπηρεσίας και μία κάρτα πρόσβασης στο Internet.

    Επιπλέον, και η Vodafone “τρέχει” την προσφορά κατά την οποία έχετε 15 ημέρες δωρεάν πρόσβαση στο Internet (εντός Ελλάδας) με κάθε πακέτο σύνδεσης που περιλαμβάνει USB modem.

     

    Ανανέωση χρόνου ομιλίας

    Μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα στο Internet, ανανεώνοντας το χρόνο χρήσης με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

    • Χρέωση κινητού τηλεφώνου Vodafone μέσω SMS*
    • Αγορά ειδικού scratch card με προπληρωμένο χρόνο σύνδεσης από οποιοδήποτε σημείο πώλησης προϊόντων Vodafone
    • Αγορά ειδικού e-voucher από επιλεγμένα περίπτερα και μίνι μάρκετ σε όλη την Ελλάδα
    Χρεώσεις Vodafone ΚαρτοInternet
    Χρόνος πρόσβασης Χρέωση (€) Πολιτική ορθής χρήσης
    30 λεπτά** 2 € 500 ΜΒ
    1 ημέρα 5 € 1 GB
    3 ημέρες** 10 € 2 GB
    15 ημέρες 20 € 2 GB
    30 ημέρες 40 € 5 GB

    *Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αναγράφει στο σχετικό πεδίο της αρχικής σελίδας της υπηρεσίας τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και να λαμβάνει δωρεάν απαντητικό SMS με έναν κωδικό πρόσβασης

    **Στους χρόνους πρόσβασης 30 λεπτών και 3 ημερών η χρέωση γίνεται μόνο με SMS

     

     

    Vodafone καρτοInternet Abroad

    Με το Vodafone KartoInternet Abroad μπορείτε να έχετε ασύρματη πρόσβαση στο Internet κάθε στιγμή ακόμη και στο εξωτερικό, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς.

    Στο εξωτερικό ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:

    ΧρόνοςΠρόσβασης ΠολιτικήΟρθής Χρήσης Χρέωση
    Ευρωπαϊκή Ζώνη 24 ώρες 50ΜΒ €10
    7 ημέρες 150ΜΒ €25
    Υπόλοιπος Κόσμος 24 ώρες 10ΜΒ €30
    7 ημέρες 25ΜΒ €50

     

    Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε αγοράσει την υπηρεσία Vodafone KartoInternet στην Ελλάδα, ενώ μπορείτε να ανανεώσετε το χρόνο πρόσβασης μόνο μέσω SMS.

     

     

    Wind Mobile Broadband με Κάρτα

    Η πρόταση της Wind διαφοροποιείται λίγο τιμολογιακά, ακολουθεί όμως την ίδια λογική, αποτελώντας την ιδανική λύση για την εκδρομή, τις διακοπές ή το ταξίδι της ζωής σου. Η εταιρεία προσφέρει τις εξής επιλογές.

    –     Πακέτο Σύνδεσης με USB stick μόνο 29,90€: το οποίο περιέχει 30 ημέρες δωρεάν αρχικό χρόνο πλοήγησης (3GB χρήση δεδομένων), Ηuawei USB modem stick, SIM card και οδηγίες χρήσης

    –     Πακέτο Σύνδεσης χωρίς USB stick μόνο 14,90€: για την περίπτωση που δε χρειάζεσαι USB modem stick, το οποίο περιλαμβάνει 30 ημέρες δωρεάν Ιnternet αρχικό χρόνο πλοήγησης (έως 3GB χρήσης), φυσικά τη SIM card, καθώς και οδηγίες χρήσης

    Η WIND σάς προσφέρει τα παρακάτω προγράμματα, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

    WIND Mobile Broadband με κάρτα
    Χρήση Διάρκεια Χρήσης Χρέωση (€)
    1 GB 1 ημέρα 5€
    2 GB 7 ημέρες 10€
    3 GB 30 ημέρες 30€

    Ανανέωση Χρόνου Χρήσης

    Αν καταναλώσετε τον αρχικό χρόνο πλοήγησης που σας προσφέρει η WIND, μπορείτε να ενεργοποιήσετε κάποιο από τα παραπάνω πακέτα.

    Η ανανέωση του χρόνου πλοήγησης πραγματοποιείται άμεσα και ισοδυναμεί με την αξία ανανέωσης που θα επιλέξετε. Εχετε δύο τρόπους για να ανανεώσετε τη χρήση σας:

    –     Με μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα WIND, επιλέγοντας οποιαδήποτε ακεραία αξία επιθυμείτε.

    –     Με φυσική κάρτα ανανέωσης χρήσης ασυρμάτου internet. Κάρτες ανανέωσης χρήσης «Mobile Broadband με κάρτα» μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα WIND, στο δίκτυο συνεργατών WIND, σε περίπτερα και σε μικρά σημεία πώλησης.

    Δήλωση στοιχείων

    Αφού αγοράσετε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα που σας προσφέρουν οι εταιρείες, δεν έχετε παρά να δηλώσετε τα στοιχεία σας ως χρήστης καρτοκινητού. Αυτό μπορεί να γίνει, εύκολα και γρήγορα, στο κατάστημα αγοράς του πακέτου σας, αρκεί να έχετε μαζί σας την κάρτα SIM που θέλετε να δηλώσετε και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

    Related Articles

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles