20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Mobile Music Center: Σας ακολουθεί όπου κι αν πάτε!

    H μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και πολλοί χρήστες θέλουν τα αγαπημένα τους τραγούδια να τους «ακολουθούν» όπου κι αν πάνε. Αλλά υπάρχουν ώρες και μέρη που τα απλά ακουστικά δεν αρκούν, χρειάζεται μια ισχυρότερη και πιό αποδοτική λύση. Όπως το Mobile Music Center

    mobile-music-center-5

    Με το φορητό, αυτοενισχυόμενο ηχείο μπορείτε να ακούσετε με αρκετή ένταση την αγαπημένη σας μουσική ή τον ραδιοφωνικό σταθμό, όπου κι αν βρίσκεστε, με ή χωρίς διαθέσιμη πρίζα! Ακριβώς επειδή τροφοδοτείται τόσο με ρεύμα 220V αλλά και μέσω 12V πηγής, αν υπάρχει διαθέσιμη (π.χ. φορητή μπαταρία, αναπτήρας αυτοκινήτου κ.λπ.), είναι ιδανικό για χώρους εκτός σπιτιού/γραφείου, π.χ. στην εξοχή, στην παραλία, στο βουνό αλλά και συγκεντρώσεις εντός των τεσσάρων τοίχων που χρειάζεστε ηχητική απόδοση αλλά χωρίς να μεταφέρετε ογκώδη εξοπλισμό και να μπλέκετε με καλωδιώσεις.

    mobile-music-center-4 mobile-music-center-1

    Ο οδηγός του είναι 4 ιντσών, ο ενισχυτής απόδοσης 15 Watts και διαθέτει ένα μικρό tweeter στο πίσω μέρος, ενώ η κατασκευή του εξασφαλίζει ικανοποιητική απόδοση και των χαμηλών συχνοτήτων. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητά του, διαθέτει θύρες SD και USB, έτσι μπορείτε να φορτώνετε μουσική σε στικάκια ή κάρτες μνήμης και να παίζετε από αυτές, plug’n’play! Επίσης διαθέτει υποδοχή για μικρόφωνο αν έχετε όρεξη για…karaoke, αλλά και composite εισόδους για stereo ήχο, με το καλώδιο να συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να «περάσετε» ήχο από οποιαδήποτε συσκευή έχει έξοδο 3,5” audio jack, π.χ. laptops, PCs, smartphones, tablets και να τον αναπαράγετε μέσω του ηχείου!

    mobile-music-center-3 mobile-music-center-2

    Στο πίσω μέρος υπάρχουν, επίσης, ρυθμιστές έντασης και μπάσων συχνοτήτων αλλά και διακόπτες μετάβασης στο προηγούμενο/επόμενο κομμάτι (αν παίζετε από USB ή SD card. Στην πράξη το Mobile Music Center αποδίδει ανέλπιστα καλά, χωρίς αισθητή αλλοίωση και θόρυβο, ακόμα και στη μέγιστη ένταση, η οποία να πούμε ότι είναι υπέρ-αρκετή για να γεμίσει ένα μεγάλο δωμάτιο/σαλόνι αλλά και για εξωτερικούς χώρους (στο βαθμό του λογικού, πάντα). Διατίθεται έναντι €39,9 από την Smart Kit Electronics και είναι μια πολύ καλή λύση για φορητό, ισχυρό ήχο όπου κι αν βρίσκεστε, συνδυάζοντας μικρό βάρος, τροφοδοσία 220/12 Volts και υποστήριξη αφαιρούμενων αποθηκευτικών μέσων και composite audio.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles