17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Mobile World Congress: Στις 27 Φεβρουαρίου το επόμενο μεγάλο event της Samsung

    Τις τελευταίες ώρες αποκαλύφθηκε η ημερομηνία για το επόμενο hardware event της Samsung. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί ψηφιακή συνέντευξη τύπου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και στο κανάλι της στο YouTube.

    Το digital life στη Βαρκελώνη

    Παράλληλα, οι αναγνώστες του digital life θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις σχετικές εξελίξεις, αφού η ομάδα μας θα βρεθεί στη Βαρκελώνη κρατώντας σας ενήμερους σχετικά με τις νέες ανακοινώσεις των τεχνολογικών κολοσσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mobile World Congress είναι παραδοσιακά ένα από τα σημαντικότερα events στην “ατζέντα” της Samsung. Από το 2014 μέχρι το 2018, η εταιρεία ανακοίνωνε στη Βαρκελώνη τα τελευταία της Galaxy S. Είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι αποκαλύψεις στις οποίες αναμένεται να προχωρήσει η Samsung στις 27 Φεβρουαρίου. Στο πρόσφατο Unpacked event ανακοίνωσε τα Galaxy S22 και Tab S8. Είναι πιθανό να επικεντρωθεί σε συσκευές όπως τα Galaxy Z Flip και Z Fold. Μείνετε συντονισμένοι στο digital life για να μάθετε τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης:

    O Βασιλιάς S22 Ultra… «γυμνός»! Δείτε ένα teardown video της ναυαρχίδας της Samsung! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles