21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Mokacam, η λιλιπούτεια “wearable” 4K κάμερα που “έσκισε” στο Indiegogo!

    Μπορεί να είναι μικροσκοπική, ωστόσο η υποστήριξη που πήρε η Mokacam από τους backers του Indiegogo ήταν… τεράστια! H λιλιπούτεια αυτή 4K camera κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των φίλων των νέων τεχνολογιών, καθώς στην πετυχημένη καμπάνια που έτρεξαν οι δημιουργοί της στο Indiegogo κατάφερε να  συγκεντρώσει παραπάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια!

    Mokacam 1

    Η Mokacam πρόκειται για μία απίστευτα φορητή κάμερα, η οποία ζυγίζει ελάχιστα (μόλις 85 γραμμάρια) χρησιμοποιεί έναν εξελιγμένο σένσορα της Sony στα 16MP, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει 4Κ video recording (3.840×2160 pixels) στα 25 fps. Οι designers της την χαρακτηρίζουν ως την πιο μικροσκοπική κάμερα που έχει εμφανιστεί ποτέ και παρά το μικρό μέγεθος της προσφέρει μία σειρά από features που μπορεί κανείς να βρει στις πιο “επαγγελματικές” action cams. Ειδικότερα, η μίνι οθόνη μπορεί να περιστραφεί κατά 270 μοίρες, ενώ η ειδικά διαμορφωμένη μπαταρία της χαρίζει περίπου 4 ώρες video recording. Επιπλέον, η Mokacam διαθέτει μαγνητική επίστρωση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αγκιστρώνεται σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια.

    Mokacam 3

    H Mokacam χρησιμοποιεί ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να την χρησιμοποιήσει κανείς και ως κάμερα ασφαλείας (σε αυτό το mode η μπαταρία της διαρκεί έως 8 ώρες). Τα ομολογουμένως εντυπωσιακά specs της Mokacam έπεισαν περισσότερους από 6000 backers να την χρηματοδοτήσουν και ήδη οι πρώτοι τυχεροί 1500 υποστηρικτές έχουν αρχίσει να λαμβάνουν την εκπληκτική αυτή 4K κάμερα. Για να πάρετε μία γεύση από τις δυνατότητες δείτε και το video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles