20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Mοναδικές προσφορές για απεριόριστη επικοινωνία από τη Vodafone μόνο για λίγες ημέρες

    Αυτόν τον Φεβρουάριο όλοι μπορούν να επικοινωνούν απεριόριστα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από τα πακέτα προσφορών Vodafone Giga Unlimited Ultra και Vodafone RED Plus που χαρίζουν ομιλία και data προς όλους, χωρίς περιορισμούς σε χαμηλές τιμές.

    Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra προσφέρει απεριόριστα data, απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα σε Eλλάδα και Ε.Ε και απεριόριστα SMS προς εθνικά δίκτυα μόνο με €33,4 / μήνα ή €27,6 / μήνα για συνδρομητές που θα το συνδυάσουν με υφιστάμενη ή νέα σύνδεση Vodafone σταθερής.

    Παράλληλα, μόνο η Vodafone προσφέρει επιπλέον δώρο, στους συνδρομητές που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν και νέα σύνδεση Vodafone σταθερής, μία φορητή συσκευή 4G internet αξίας €40 με ενσωματωμένη κάρτα sim, για απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο από πολλές συσκευές όπου και αν βρίσκονται.

    Επιπλέον, όσοι θέλουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστη επικοινωνία, αλλά και γρήγορες ταχύτητες στο 5G δίκτυο της Vodafone, μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα Vodafone RED Plus που προσφέρει δώρο σε όλους το σύγχρονο smartphone Samsung Galaxy A13 64GB 5G αξίας €239*, απεριόριστη ομιλία και 6.000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 8GB μόνο με €28,60 / μήνα.

    Οι συνδρομητές που θα συνδυάσουν το Vodafone RED Plus με υφιστάμενη ή νέα σύνδεση Vodafone σταθερής θα απολαμβάνουν δωρεάν διπλάσια data 16GB κάθε μήνα αλλά και επιπλέον έκπτωση, με τελική τιμή €24,80 / μήνα.

    Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra: https://bit.ly/_Giga_Unlimited_Ultra_HV καθώς και για το πρόγραμμα Vodafone RED Plus: https://bit.ly/_Red_Plus_HV_FebOffers.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles