18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Money Heist: Korea: “Ψήνεται” η τέλεια ληστεία στο νέο trailer της σειράς

    Το Money Heist: Korea θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Ιουνίου και σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε το La Casa de Papel, μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, σε κορεάτικη εκδοχή. Σε αυτή την πρωτότυπη μεταφορά θα δούμε στο ρόλο του Καθηγητή τον Yoo ji-tae, την Tokyo θα ενσαρκώσει η Jung Jong-seo και τον Berlin θα υποδυθεί ο γνωστός από το Squid Game Park Hae-soo.

    To Netflix, λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς, παρουσίασε ένα νέο trailer, που αποκαλύπτει αρκετές ομοιότητες με την ισπανική σειρά αλλά και διαφορές. Στο νέο video βλέπουμε την Tokyo, η οποία στρατολογείται από τον Professor για το σχέδιο κλοπής τεσσάρων τρισεκατομμυρίων γουάν από το Ενιαίο Νομισματοκοπείο Κορέας. Στα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τους ληστές να επιτίθενται στο νομισματοκοπείο της ενοποιημένης Κορέας. Με εγκλωβισμένους ομήρους, η αστυνομία πρέπει να τους σταματήσει, μαζί και τον μυστηριώδη εγκέφαλο.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο ντοκιμαντέρ για την δικαστική διαμάχη Depp και Heard (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles