15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μόνιμο ban σε χρήστες του Pokemon Go που “παραβιάζουν όρους του παιχνιδιού” από τη Niantic

    H Niantic, η εταιρεία πίσω από το Pokemon Go, την “τρέλα” της εποχής στα mobile games, προχωρά σε μόνιμα bans παικτών που παραβιάζουν όρους του παιχνιδιού.

    Οι απαγορεύσεις πρόσβασης έρχονται λοιπόν σε παίκτες που προχωρούν σε ενέργειες όπως για παράδειγμα το GPS spoofing (το να ξεγελάσει κάποιος δηλαδή το smartphone στο να “νομίζει” ότι βρίσκεται σε κάποια άλλη χώρα ή τοποθεσία), αλλά και τη χρήση bots που αυτοματοποιούν κάποια τμήματα του παιχνιδιού.

    pokemon go

    Σε σημείωμα στην ιστοσελίδα της, η Niantic αναφέρει ξεκάθαρα ότι η παραβίαση των όρων χρήσης του παιχνιδιού μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμο ban περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων “την παραποίηση της τοποθεσίας σας, τη χρήση εξομοιωτών, τροποποιημένου ή ανεπίσημου λογισμικού και/ή την πρόσβαση με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο και μέσω χρήσης λογισμικού τρίτων”.

    “Στόχος μας” συνεχίζει η Niantic “είναι να παρέχουμε μια δίκαιη, διασκεδαστική και νόμιμη εμπειρία παιχνιδιού για όλους. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλους εσάς για τη βελτίωση της ποιότητας του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς βελτιστοποίησης και της ρύθμισης του anti-cheat συστήματός μας.”

    Η εταιρεία περιλαμβάνει μάλιστα ένα link σε μια φόρμα, για να ζητήσει κάποιος να ανατραπεί κάποιο ban που του έγινε από λάθος.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles