14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μόνο οι χρήστες του iPhone 4S και του νέου iPad θα απολαμβάνουν το σύνολο των χαρακτηριστικών του iOS 6

    Οι δυνατότητες του iOS 6 βγήκαν στο φως της δημοσιότητας… Η νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple θα είναι διαθέσιμη σε τελική μορφή το φθινόπωρο, φαίνεται όμως πως το σύνολο των χαρακτηριστικών της θα το απολαύσουν μόνο οι χρήστες του iPhone 4S, του νέου iPad και φυσικά του νέου iPhone που θα ανακοινώσει κάποια στιγμή η εταιρεία τους επόμενους μήνες.

    Όπως γίνεται αντιληπτό αρχικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με το Siri (αλλά και τις βελτιώσεις στο φωνητικό σύστημα της Apple) θα λειτουργεί μόνο στο iPhone 4S αλλά και σύντομα το νέο iPad.

    Επιπλέον, όμως, και κάποιες από τις δυνατότητες των νέων χαρτών που ενσωματώνει η Apple θα λειτουργούν μόνο στα νεότερα μοντέλα. Έτσι, οι δυνατότητες Flyover και turn-by-turn navigation θα είναι διαθέσιμες μόνο σε iPhone 4S, iPad 2 και νέο iPad.

    To Flyover, μέρος της νέας εφαρμογής χαρτών στο iOS 6, σαςεπιτρέπει να δείτε μία πανοραμική άποψη από τις σημαντικότερες περιοχές του κόσμου σε φωτορεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πρόκειται για μία λειτουργία που απαιτεί ισχυρή επεξεργαστική ισχύ και είναι λογικό να υποστηρίζεται μόνο από τα νεότερα smartphones και tablets της Apple.

    Όσον αφορά τη λειτουργία πλοήγησης turn-by-turn, η οποία περιλαμβάνει τρισδιάστατη απεικόνιση, πληροφορίες κίνησης σε πραγματικό χρόνο, αλλά και φωνητικές οδηγίες, θα είναι κι αυτή με τη σειρά της διαθέσιμη μόνο στα νεότερα μοντέλα. Το ίδιο συμβαίνει, όπως είναι προφανές, και με όλα τα χαρακτηριστικά των χαρτών που σχετίζονται με το Siri, το οποίο, όπως σημειώσαμε ήδη, αποτελεί προνόμιο μόνο του iPhone 4S και σύντομα του νέου iPad.

    Πηγή: AppleInsider

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles