18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Monster: Έρχεται νέα σεζόν στο Netflix μετά την επιτυχία του Dahmer

    Αρκετή δουλειά θα έχει προσεχώς ο Ryan Murphy, αφού το Netflix του παρήγγειλε δύο ακόμα σεζόν για τη σειρά “Monster”, που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης με την ιστορία του Dahmer. Η κορυφαία υπηρεσία streaming έδωσε πράσινο φως για συνέχεια όμως και σε μια ακόμα σειρά του δημιουργού, το The Watcher.

    Κανένα από τα δύο, βέβαια, δεν προκαλεί εντύπωση, αφού η επιτυχία των shows ήταν τεράστια. Ειδικά το Monster: The Jeffrey Dahmer Story, έγινε η δεύτερη πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix σε ελάχιστο χρόνο, γι’ αυτό αναμένονται νέοι κύκλοι που στο επίκεντρο θα θέτουν την ιστορία άλλων δολοφόνων που έγραψαν ιστορία.

    Η σειρά του Dahmer και το The Watcher προέρχονται από τον ευρέως γνωστό για το American Horror Story Ryan Murphy και τον Ian Brennan. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ποιες ιστορίες θα δούμε στους επόμενους κύκλους του Monster, το Netflix όμως αναφέρει ότι θα πρόκειται για τερατώδεις προσωπικότητες που επηρέασαν την κοινωνία. Σημειώνεται ότι η μόνη σειρά που βρίσκεται πάνω από το Dahmer μέχρι στιγμής είναι το Stranger Things.

    Διαβάστε επίσης:

    Maestro: Η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix είναι γεγονός (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles