22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Monster Snack. To ελληνικό studio Total Eclipse κυκλοφορεί νέο game!

    H Total Eclipse είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2004 στον τομέα της ανάπτυξης video games και mobile παιχνιδιών, τα οποία διακρίνονται για τα υψηλά production values, την αισθητική τους, αλλά και για τη μοναδικά εθιστική εμπειρία παιχνιδιού που μεταδίδουν σε όλους τους gamers. Η τελευταία προσπάθεια της Total Eclipse ακούει στο όνομα Monster Snack και πρόκειται για ένα συναρπαστικό color-based puzzle game, το οποίο ξεχωρίζει για τα έντονα στοιχεία δράσης που διαθέτει.

    Monster Snack_1

    Στο Monster Snack, που είναι διαθέσιμο για iPad, iPhone και iPod Touch (με iOS 6.0 και μεταγενέστερες εκδόσεις), οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τον  ατρόμητο Μεσιέ ΛεΚροκ, να ξεφύγει από τον πεινασμένο Γκασπόντ, χτυπώντας κρυστάλλους ενέργειας με το λέιζερ του ιπτάμενου σκάφους του. To παιχνίδι είναι απλό, αλλά συγχρόνως τρομερά εθιστικό, καθώς ο παίκτης αγγίζοντας την οθόνη θα πρέπει να πετυχαίνει τους κρυστάλλους με το ίδιο χρώμα, δίνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο επιτάχυνση στο σκάφος του Μεσιέ ΛεΚροκ (και φυσικά αποφεύγοντας τα σαγόνια του Γκασπόντ). Με το όχημα του ΛεΚροκ να επιταχύνει συνέχεια και ένα λάθος να είναι αρκετό για να σταματήσει για πάντα το ξέφρενο ταξίδι του, οι παίκτες θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, κάθε φορά που αγγίζουν την οθόνη τους.

    Monster Snack_2

    Ο απλός χειρισμός σε συνδυασμό με τη διαρκώς αυξανόμενη δυσκολία, το πλήθος των power-ups, τους αστείους χαρακτήρες και τα καλοσχεδιασμένα «καρτουνιζέ» γραφικά, καθιστούν το Monster Snack έναν must-have τίτλο για όλους τους φίλους των mobile games. Το Monster Snack διατίθεται δωρεάν (free-to-play) και υποστηρίζει Αγορές Εντός της Εφαρμογής (IAPs). Σε μελλοντικές ενημερώσεις είναι προγραμματισμένο να προστεθούν νέοι playable και non-playable χαρακτήρες, αξεσουάρ και παραμετροποίηση των χαρακτήρων, νέα power-ups, περισσότερες πίστες και τέρατα, και στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης.

    Monster Snack_3

    Αναμφίβολα, το Monster Snack πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα σας καθηλώσει και θα σας χαρίσει άπειρες στιγμές διασκέδασης. Δείτε και το σύντομο video trailer που ακολουθεί για να πάρετε μία μικρή γεύση…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles