15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι νέο: Οι Monty Pythons ενώνονται ξανά για μία φάρσα επιστημονικής φαντασίας

    Τι χαρά. Για όλους εμάς που έχουμε δει το Ιπτάμενο Τσίρκο με τους Monty Pythons αλλά έχουμε περιηγηθεί και στο Youtube αναπαράγοντας όλα τα σκετς τους, σε ταινίες (Always look on the bright side of life) αλλά και τη Βρετανική τηλεόραση (Spanish Inquisition), έχουμε λόγο να χαιρόμαστε ιδιαιτέρως. Γιατί;

    John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin και Terry Jones, ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά, υπό τις σκηνοθετικές επιταγές του Terry Jones για μία φάρσα επιστημονικής φαντασίας με τον τίτλο Absolutely Anything. Όπως δηλώνει ο Jones στο Varietyδεν πρόκειται για μία ταινία των Monty Pythons, αλλά είναι στην ίδια λογική¨. Κι αν δεν σας είναι αρκετοί οι Monty Pythons, υπολογίστε και τον Robin Williams που θα κάνει ένα σκύλο που μιλάει.

    Η υπόθεση του έργου που θα περιλαμβάνει και εικόνες που παράγονται από υπολογιστή και φυσική δράση, θα αφορά μία ομάδα από εξωγήινους (με τις φωνές των Monty Pythons) που δίνουν την δυνατότητα σε ένα ανθρώπινο ον να κάνει οτιδήποτε θέλει (absolutely anything) για να διαπιστώσουν εν τέλει πόσο θα καταχραστεί αυτή τη δυνατότητα.

    Σε εκκρεμότητα είναι ακόμα η συμμετοχή του Eric Idle σε αυτή την παραγωγή, αλλά ο Jones πιστεύει πως το στούντιο θα τα καταφέρει.

    Δεν συμφωνείτε πως μία ταινία με Monty Pythons είναι ότι καλύτερο έχουμε ακούσει εδώ και καιρό;

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles