24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Moonraker: διέρρευσαν εικόνες του «ξεχασμένου» smartwatch της Nokia!

    Νέες εικόνες του smartwatch της Nokia, Moonraker, που έχει ακυρωθεί, διέρρευσαν πριν λίγες μέρες στο Twitter από τον Evan Blass, γνωστός για το Twitter account @evleaks. Συγκεκριμένα, ο Blass τουίταρε μια εικόνα GIF, που δείχνει το ρολόι να στριφογυρίζει. Το Microsoft Moonraker ήταν ένα smartwatch σχεδιασμένο από την Nokia, η οποία είχε κατασκευάσει πολλά πρωτότυπα της συγκεκριμένης συσκευής. Όλο αυτό συνέβη περίπου την ίδια εποχή, όταν η Microsoft βρισκόταν στην διαδικασία απόκτησης της Φιλανδικής εταιρίας, το 2014. Η συσκευή παρουσιάστηκε στους τότε πιθανούς συνεργάτες της Nokia κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress το 2014 και 2015. Το wearable είχε αρχικά σχεδιαστεί να συνδέεται με συσκευές Lumia και υποτίθεται πως θα έβγαινε στις αγορές μαζί με το Lumia 930, αλλά για λόγους άγνωστους σε εμάς, το project ακυρώθηκε από την Microsoft μετά την απόκτηση της Nokia.

    sdfdsf

    Κρίνοντας από την εικόνα, το Moonraker σχεδιάστηκε για αθλητικές και εξωτερικές δραστηριότητες, καθώς αποτελείται από ένα λουράκι σιλικόνης και μια φαινομενικά εύρωστη θήκη. Το smartwatch είναι επίσης φωτεινό και χρωματιστό, κάτι που δεν μας εκπλήσσει, καθώς η Nokia έτεινε στο να σχεδιάζει με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα της. Επιπλέον, το Moonraker δεν έχει αισθητήρα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού, το οποίο μας υπενθυμίζει ότι αποτελεί ένα gadget που σχεδιάστηκε πριν από χρόνια, όταν αυτό το χαρακτηριστικό δεν περιλαμβανόταν σχεδόν σε κανένα smartwatch. Όσων αφορά τις πληροφορίες που γνωρίζουμε ήδη, το Moonraker υποτίθεται ότι θα έδινε στους χρήστες την επιλογή να δημιουργούν τα δικά τους watch faces και έτρεχε ένα λειτουργικό σύστημα παρόμοιο με το Android Wear.

    gffg

    Η Nokia ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει στα σχέδια της να αποκτήσει την εταιρία Withings, η οποία κατασκευάζει wearables, όποτε φαίνεται ότι η Φιλανδική εταιρία τεχνολογίας επικοινωνιών και πληροφορίων θέλει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία σε αυτόν τον τεχνολογικό τομέα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles