13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Morbius: Νέο trailer ρίχνει “φως” στον αντι-ήρωα της Marvel

    Θυμάσαι τον Morbius; Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που η Sony παρουσίασε το πρώτο trailer για την νέα αντι-ηρωική ταινία της. Ήρθε πλέον η στιγμή να μάθουμε περισσότερα πράγματα, ώστε να ξέρουμε κι εμείς τι να περιμένουμε από αυτό το νέο κεφάλαιο στο Spider-Man Universe.

    Ποιος είναι ο Dr. Michael Morbius

    Η ταινία παρουσιάζει τον Jared Leto ως Dr. Michael Morbius. Πρόκειται για έναν βραβευμένο με Nobel επιστήμονα με μια πάθηση στο αίμα. Περνά τη ζωή του προσπαθώντας εμμονικά να βελτιώσει την κατάστασή του, καταλήγοντας όμως να μετατρέψει τον εαυτό του σε έναν “Ζωντανό Βρικόλακα”, ενώ προσπαθεί να βρει θεραπεία.

    Στην ταινία επίσης συμμετέχουν οι Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Ενώ τα προηγούμενα trailers εστίαζαν στην ύπαρξη του Morbius πριν τη μεταφόρφωση, το τελευταίο trailer μας δείνει αρκετό υλικό από την vampire εκδοχή!

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    “Eternals”: Για την χειρότερη ταινία της Marvel μιλούν οι πρώτες κριτικές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles